onsdag 4 maj 2022

Cherryblossom på Glory

Kan nästan säga att jag är i startgroparna och på väg hem snart. Några timmar skall jag försöka hinna sova och några timmar skall jag jobba och sen är det over&out. Skall bli skönt för jag har inplanerat min morsdags weekend som jag längtar till jätte mycket.

När jag kommer hem på morgonen så skall jag packa upp arbetsväskan och sen packa ner det som jag och Michelle skall ha med dit vi åker.Pojkarna bestämde att dom ville vara hemma i Åbo så då får dom göra det , jag kan inte tvinga någon med på mina äventyr.Passar bra nu då lärarna strejkar så är kidzen lediga så därför kan vi redan starta iväg i morron på förmiddagen då Michelle inte har skola och då hinner vi njuta några dagar extra dit vi skall.





 

Dom strejkar också på Mikkos jobb så han måste hoppa in och köra nu några dagar så därför har han inte tid att komma med i morgon och Jaromir ville inte komma med . Han chillar hellre hemma på datan med kompisarna. 

Märker nu plötsligt  att vår familj börjar dela på sig och kidzen helt plötsligt blev stora och har egna intressen , därför var det roligt att Michelle själv valde att komma med mig på weekendresa. Morsdagen firar vi med tårta sen på söndagen då vi kommer hem.

Det är synd att Mikko har så förbaskat mycket jobb nu för tillfället så han ger sig inte tid eller har ork att göra så mycket annat nu för tillfället. Men jag är en hel vecka instängd på Glory och jobbar 73,5 timmar på en vecka  så jag vill verkligen ibland göra något annat när jag kommer hem än bara  städa , byka, laga mat och plocka upp efter vuxna människor på min lediga vecka.

Ser så otroligt fram emot att få åka dit vi skall och sen klämma på chillmood knappen och bara lata mig.

Lägger in ett foto som jag tog idag på Terrace (deck 11 ) här på Glory. Har inte hunnit fota årets körsbärsblomning så nu fick jag ialla fall ett foto från stor skärmen ute på deck. 









 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar