fredag 7 oktober 2022

Är inte hemma utan flydde hit

Skrev igår då resten av min family har fullt program till veckoslutet så ville jag också ha något eget program så jag flydde till min favorit lånestuga i Tunnhamn och njuta av hösten i skärgården. 

Trodde nog inte jag skulle bli så här biten av skärgårds livet att jag ännu i oktober njuter av att var ensam här i mörkret och höst stormen. Skall se med vädret om jag/vi ännu skulle komma hit en sväng i november , packar ner "Ludde" så behöver jag nog inte frysa. Har alltid tyckt om att vara vid havet men nu märker jag hur bra jag mår av att vara här , här känns det så rätt. 



Har ingen värme på här i stugan och frys inte ett dugg , har min härliga Onepiece "Ludde" på mig , den är nog en av mina bästa investeringar i klädväg. Om ni är sådana som fryser så lovar jag denna räddar er hela vinter säsongen. Lönas kolla på deras hemsidor ifall dom har den på rea för dom är lite värdefulla. Men som sagt kan med handen på hjärta säga att denna Puppy jumpsuit håller vad dom lovar , den värmer så otroligt. Sen har jag lite större modell för det är så skönt när det inte stramar här och där. 


Jag kom ut idag med Stella som startade från Kasnäs kl 12 den senare far kl 21.15 från Kasnäs och då är man framme först runt kl 23. Så det är lättare att gå till stugan då det är ljust då det är en bit som jag skall traska över bergen med min packning. Men idag var det nog sådan otrolig storm då jag kom ut att det var riktigt svårt en del ställen att komma fram , så mycket blåste det. Men har nog dragit i mig så mycket friskluft idag då jag stått nere vid havet och tagit bilder och sett på havets makt.




Tycker det är så fint att se då vågorna slår upp mot bergen och vattnet sprättar runt, fick några bilder men lyckades inte fånga någon våg som slog riktigt högt upp. Fy tusan hur naturen bjuder på alltmöjligt vackert , roligt att gå runt och fota. 




Tycker om att fota så därför är det tur att dom andra hade sitt eget program nu till veckoslutet så får jag gå runt här och föreviga hösten. Mikko och Jaromir skall i morron ta upp "Buster of the Seas" så dom har fullt upp med det. Michelle är sin rosa kärleks bubbla med sin pojkvän och sen på söndag skall hon till simhallen och jobba. Hon har gått lite kurser så hon får vara med och hjälpa till som simtränare där. Själv skall jag sova länge och regnar det som dom har lovat så ligger jag hela dagen och ser på film via data.

Nu har jag mitt eget veckoslut och då gör jag allt helt på mina villkor som betyder att jag vill vara oberoende av klockan och tidtabeller. 

Skärgårdsluften tar på och så  jag sov  jätte dåligt förra natten då jag inte tänkte få tag på sömnen så nu skall jag släcka lamporna och ligga en stund och lyssna till vindens vinande.

Titta så vacker himlen jag fick njuta av här innan mörkret la sig.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar