tisdag 25 oktober 2022

Vi kommer att flytta till en 1:a

Nu är ni väl alla lite som på nålar och väntar att jag skall fortsätta rapportera hur det går hos "Griswalds familjen" här i Åbo , hör ni det stampar på samma ställe. Fast hör och häpna smutsbyket har flyttat plats det har kommit ända till badrummet breve tvättmaskinen  och då skall ni läsa breve tvättmaskinen.

Där ligger nu skitbyket på golvet , ingen har fått in det i maskin och ingen har fått maskin på så lycka till mina latmaskar. Skönt att jag äntligen med gott samvetet har förstånd att stänga ögonen varje gång jag ser denna kläd hög. Sätter mig hellre på soffan och ser på Netflix, hittade faktiskt idag en Halloween film som jag har missat helt som har kommit redan 2007. Ni kan säkert gissa att den var helt i min smak.




Jag vet att jag är ledig , jag vet att jag skulle ha tid att knäppa på tvätt maskinen men just nu för tillfället bryr jag mig inte. Jag erbjöd att hjälpa dom flera gånger i go tid och ingen hade lust att ta emot det erbjudande så sköt er själva. Jag har mitt klart , allt fint packat i bagaget , ni vet pedanta Lissu som vill ha ordning och reda. 

Kanske resten av gänget  lämnar bagagena hemma och kommer släpande på den överfyllda tvättkorgen i stället till flygfältet där dom har allt. Dom gör vad dom gör , jag bryr mig inte för jag har semester! Det är nog konstigt  hur vi människor är olika att en del bara inte bryr sig det minsta om ordning och reda men trivs bra ändå i kaoset  medan jag älskar att ha allt i min ordning och på sin plats.

Skulle gärna visa all ordning på min data men där är så mycket privata anteckningar så vill inte publicera det men kan förklara lite dit åt. Har en massa mappar som är så otroligt i ordning där jag har en massa anteckningar och hittar allt hur lätt som helst. Alla mina resor är i olika mappar som är fyllda med fakta vad som gäller just den resan och då är det bara att öppna den om det är något jag behöver söka. 

Lika så med denna resa så har jag en mapp med 2022 Allure och det har varit till stor hjälp att jag har allt så otroligt organiserat för som det nu har varit en massa byten med denna resa och strul med flyg så är det så enkelt att hitta allt i en mapp. Tycker om att se på filmer och då har jag skild mapp för just filmer vad jag sett, vad dom handlar om och vad jag tyckte om dom , musiken har ett eget arkiv , inredning i ett eget arkiv osv

Sen är det förstås jätte viktigt att ha ordning och reda då jag håller på med uthyrnings projekt , lätt att hitta fakta i olika mappar. Jag har ända sen liten varit en riktigt hålla ordning och reda typ. Ni som är lite äldre så kommer ihåg hur pulpeten i skolan såg utförr , minns ännu hur fin ordning jag hade där , minns till och med att botten på pulpeten var prytt med Abba papper. Sen fanns det dom i klassen som inte fick pulpet locket fast då allt var huller om buller i pulpeten.

Men annars har vi nog rese stämningen på top, jag måste inse att vi är olika och alla kan inte förbereda sin resa så som jag vill förbereda min alla måste få sitt eget utrymme att förbereda sig hur dom vill inför sina resor.



Nu har jag laddat upp min rygga som kommer med in i planet med massor av godsaker som jag skall gotta mig med. Det var så roligt då vi var med Michelle och handla  i Citymarket så sa jag åt henne att "jag tar ingen shopping kärra utan jag tar den här vetolaukkun" ett tecken på att jag verkligen klivit in i min Usa resebubbla.




Har laddat ner både thrillers och en massa spännande serier som jag skall se på och sen har vi turen att vi flyger nattflyg från Istanbul till Miami så jag skall ta mig en insomnings tablett och försöka sova hela natten. Bra sen då vi kommer fram tidigt på morgonen så är jag utvilad.

Hur roligt det än är att resa så är det nog otroligt vilken tid det tar att komma från plats A till plats B då man med allt våld vill till Usa. För Angelica och Robin tog det ca 40 timmar från hemdörren till hotellet ( då var alla väntetider inräknad). Så det är nog många timmar man är på gång innan man får amerikansk mark under fötterna. Men när vi väl kommit fram så är det värt allt resande för att komma i mål.

Fick just ny  Usa uppdatering ,  medan jag sitter i vardagsrummet vid min palm så njuter dessa två nere i Key West av sol, palmer och vita stränder. 







Nu sover jag sista natten i Åbo för sen kommer vårt "hem" vara Allure i en vecka . Snart flyttar vi in i vår lilla 1:a  med balkong som kommer ta oss till en massa fina öar i Karibien.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar