tisdag 31 januari 2017

Who the f**k is Alice!!

Igår då jag kom hem från jobb så hade jag  min härliga bastukväll....jag var så redo för semester och koppla av så jag for gladeligen in i bastun.
Med den påföljden att jag hade ju glömt att tvätta bort min make up...där satt jag sen i lugn och ro och kastade skopa efter skopa och blev svettigare och svettigare.
Lite nu som då torkade jag med handen runt ögonen utan att alls tänka på att jag satt och smetade runt min make up kring ögonen.

Det blev i hetaste laget i min /vår lill bastun så som jag brukar kasta bad och då är alltid skön att gå en stund och sätta sig på balkongen och svalka av sig....och herre jösses då jag går förbi spegeln så såg jag hur nersmetad jag var kring ögonen.

Jag satt en stund där ute då jag plötsligt kom på att jag påminner om en viss person och herre jävlar där satt jag och små skratta för mig själv.Det var hastigt och söka telefonen för att ta en selfie och sen googla min dubbelgångare och här gott folk....

....här nedanför kommer resultatet av två typer som är lika som bär !!!Och kära ni  det är bara och skratta hur mycket ni vill ....för jag sitter ännu och ler och situationen.

Så nu är det bara att för er läsare att fundera ut vem av dess två är den äkta Alice Cooper.




Synd att jag inte tänkte på att släppa löst mitt hår ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar