torsdag 20 februari 2020

En rolig dag på Aquatic Complex

Nu skall jag lite uppdatera bloggen härifrån Florida...då jag semestrar så priotriterar jag bloggen  i den takt jag hinner och känner för. Semestra , njuta och koppla av går före  men ibland kommer det tillfällen också på mina resor då jag vill skriva av mig och uppdatera.





Först kan jag berätta att här behöver vi absolut inte frysa...tempen har varit runt 28-30 grader och här har dom tropiskt klimat , fuktigt och man går runt och är ständigt lite klibbig. Jämför man med Californien så är klimatet där mera torrare och där kan till och med bli jätte kallt i synnerhet kvällstid. Själv tycker jag bättre om det Californiska klimatet men säkert skulle man bli van med detta också.






Annika och hennes familj har pool hemma så vi har plaskat omkring där men igår gav hon ett förslag om vi ville komma med och simma till Coral Springs Aquatic Complex. Det tyckte vi kunde vara en rolig ide  för Michelle tränar simning hemma så nu skulle hon kunnat simma ( träna) lite här också. Sen hade dom också trampoliner där Jaromir kunnde hoppa och dyka.



Deras son Nick var jätte bra på att simma och han simmade i denna club så det var ju fint att vi också fick besöka hans fina minnesplats brevid simplatsen där dom planterat ett träd åt honom och en fin minnesbricka brevid. Så vi fick på samma gång hedra hans minne då vi en stund satt där på bänken.



Michelle fick en så fin simmössa med logon Swim4Nick som hon nu kan använda hemma på sina simträningar. Swim4Nick organisationen drogs igång för att hedra Nicks minne  och denna organisation ordnar en massa roliga aktiviteter och stöder sådanan som är intresserade av simning.



Michelle fick ett jätte fint förslag av vår vän Annika att om hon någon gång skulle vara intresserad att komma hit och simma för denna simklubb så skulle hon få bo hemma  hos våra vänner. För dom ordnar också simträningar/läger för internationela simmaren. Sen skulle hon ha chans att få bli tränad av coachen som tränade Nick och lär vara jätte duktig. Fast jag annars inte är så insatt i Michelles simning men tror nog att jag är den första som kommer med till Florida om hon något tag kommer hit och tränar för någon vecka.






Hon tyckte själv att det skulle vara en jätte rolig upplevelse...säkert ett minne för livet.
Tusen tack Annika för föslaget ...du kan lita på att vi återkommer.

Idag ville hon igen dit och simma så vi skall åka några timmar till Aquatic Complex och sen efter det ut och luncha med våra vänner. 















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar