torsdag 6 februari 2020

Vi äter Oreo för Nick

Jag  läste på min kompis Annikas Facebook sida att någon hade gjort upp ett tema för att varje dag i tur och ordning fira  dom som dog i skolsjutningen  (inkusive deras son)  i Florida för snart två år sedan med ett speciellt tema.


Bilden kan innehålla: 16 personer, inklusive Annika Dworet, personer som ler, text


Varje dag har  dom något dom skall göra för varje person ...så det blir 17 dagar. Den 31 januari var det då deras sons dag och då skulle man minnas Nick med att äta Oreo kex för det var hans stora favorit.





 Oreo brevid brasan , Oreo i snödrivan , Oreo vid skidstället ... vi njöt av Oreo överallt i skidbacken . 




Vi råkade vara uppe i Himos då det var sk Nicks dag så Mikko åkte till affären och köpt Oreo kex som passade super bra detta vintertema här  uppe i Himos nämligen....Oreo Snowy Enrobe. Dom var super goda...tror Nick också skulle ha gillat dom jätte mycket.


Nick var uppvuxen i Florida med sol, värme och men istället för sol och värme så skickade  vi massor med snö och vinterkramar  åt honom på hans dag.








Vi hann inte träffa Nick så många gånger innan den hemska skolsjutningen som tog han och 16 andras liv. Men vi minns han med glädje , en artig och trevlig kille i sina bästa år som borde fått vara kvar här med oss alla andra.

Otroligt att tänka att det snart har gått 2 år ( 14.2) sen detta hände och mångas liv föll i spillror och Valentines day aldrig mera bli som den varit förut. 

Vi tänker på dig Nick ......kram också till Annika , Mitch och Alex...ses snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar