torsdag 13 februari 2020

Majsa fick somna in

Idag kom jag till ett nytt kapitel i min livetsbok...ett kapitel som jag gärna skulle ja hoppat över. Men vi alla som har djur vet att denna dag kommer att vi måste ta farväl av vår kära familje medlem.

 Vi har en tung dag bakom....vi måste ta farväl av vår kära Majsa idag. Vi hade bokad tid i morron (torsdag) men hon blev så dålig så vi fick föra henne idag 12.2  till veterinären som hjälpte henne somna in till den sista vilan.

Blev inte många timmars sömn i natt , har vakat hela natten med Majsa och gråtit flera liter kråkodiltårar..

På tisdag  kväll blev Majsa så dålig så vi fick ingen kontakt med henne mer  så vi bestämde att så fort dom öppnar Petvet kliniken så  ringer vi dit. Mikko ringde  och berättade hur läget var. Då sa dom att det är bäst att komma så fort  som möjligt för hon är  jätte sjuk.

Jag hade hela dagen  tid  att vara brevid Majsa och ta ett så härligt farväl av henne dom sista timmarna innan hon skulle iväg och få sin spruta. 

Mikko var så snäll och tog det på sitt ansvar för jag skulle absolut inte ha kunnat sitta där i rummet och se det sista ögonblicket. Vifrågade av barnen om dom ville med men Michelle ville inte ...Jaromir sa direkt att han vill med. Majsa har varit hans allt ....det har inte gått en natt som dom inte sovit tillsammans.

Så innan dom for så blev det den sista avskedskramen för att veta...sen ser jag henne aldrig mer.  Men vi har massor med fina minnen , foton av henne som kommer glädja oss då den värsta sorgen lagt sig.

Tror det var bra att Jaromir for med och följde majsa till hennes sista vila fast hur ledsamt det sen är. Han hade knäppt bilder och filmat då dom var i rummet med Majsa och tror att det gjorde gott för honom att ända till det sista få krama om sin kära Majsa.

Så det har varit mycket tårar men också har vi kunnat skratta åt härliga minnen. Själv kunde jag inte idag se på fotona av Majsas sista stund i livet när dom kom hem...men tids nog kommer jag känna mig redo.

I morron skall jag och Jaromir  åka till Petvet och visa vilken urna Jaromir valde åt Majsa. Så efter vi kommer hem från Usa så skall vi söka hem urnan och kanske ordna en liten minnes stun här hemma. 

Kommer att skriva ett skillt inlägg om vår härliga Majsa och överösa er  med foton av henne. Hon förgyllde vår vardag i nästan 20 år.

Sov gott vår kära Majsa...vi älskar dig och saknar dig så mycket ♡





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar