fredag 11 juni 2021

Ett ställe värt att besöka.

Härligt att spontant  göra saker som jag tycker om som att tex åka och se på den blommande Rhododendron/Alprosparken i Reso (Raisio). Vet inte varför vi missde detta i fjol men man hade väl inte så mycket annat i tankarna än den spökande virusen Coronan så jag glömde helt bort då det blommade i fjol. Nu råkade jag se ett foto på min Instagram som jag tog därifrån för 2 år sedan och då blev det fart på mig. Man skall vara där i rätt tid för kommer man för sent så är allt utblommat. 




Dom hade så mysigt litet cafe där så jag köpte en take away kaffe och satt mig upp i parken bland alla blommor och drack mitt kaffe  , så otroligt rogivande. Dom har en massa bänkar utplacerade där man kan sätta sig ner och njuta av alla färg granna blommor. Vet att den finns en liknande park också i Helsingfors men där har jag inte varit. 

 

 

Skulle ha kunnat sitta hur länge som helst och bara njuta av detta blomsterhav men jag skulle på jobb på kvällen så det var dags att åka hem och börja packa ihop arbetskassen.

 

 

 

 

 Vet faktiskt inte hur länge Rhododendron blommar men har ni en chans så åk hit och njut av detta blomsterhav. Ta fast med er en picknick korg och slå er ner på en bänk och njut.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar