fredag 4 juni 2021

Nu är det nära till sommarlov

Så hade kidzen igen en gång ett skolår förbi och nästa år skall Michelle börja sista året i högstadiet och Jaromir börjar på 8:an. Sen börjar sakta men säkert klivet ut i vuxenvärlden med studier , jobb och dylikt. Men innan vi tar klivet dit ända så njuter vi nu av denna sommar. 

Sommarlovet har som sagt varit efterlängtat att båda kidzen , nu är dom ett tag  fri från en massa läxor  och tidtabeller. Det gör gott åt både vuxna och barn att få nolla allt ibland. Man vet ju själv hur roligt det är att vänta på semestern och veta att man inte har några tidtabeller och passa.

Nu skall dom ännu i morgon ( lördag ) söka sina betyg med andra ord till skolan för 45 minuter. Förstår att dom måste få alla timmar att stämma men hallååå 45 minuter , skulle man inte ha kunnat trycka in det på fredag då dom annars har kort dag. 

Sydde idag ett par klänningar som blev helt lyckade. Jag har egentligen inte något mönster på det jag nu syr utan det kommer lite så där spontant efterhand som jag syr. Dom här klänningarna/kjolar som jag nu sytt är rätt så enkla att få ihop men om jag tex skulle sy lite mera avancerat så köper jag nog mönster , ritar det på smörpappaer och sen klipper ut delarna i tyg. 

Har nu så mycket tyg att jag har väl hela klädskåpet full med sommarkläder sen då det är dags att börja plocka fram höstkläderna.

På kvällen fixade jag snabbt en Kinder cheesecake som jag skall ta med då vi börjar vår utfärd i morron då kidzen har sin skolavslutning över. Vi skall träffa upp Angelica , Robin och Winston hunden på den plats där vi kommer att vara. 

Vi längtar alla supermycket efter denna skolavslutnings fest  och vädret kan inte bli bättre ...dom har lovat sol och närmare + 24 på lördag.

Nu alla kidz njut av att det är sista skoldagen och sen börjar ett efterlängtat sommarlov.



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar