fredag 18 juni 2021

Börjar kännas lite obehagligt

Börjar kännas lite smått obehagligt detta som alltid händer då jag kommer hit till Himos och skall koppla av ....många kanske redan anar då ni läser dessa rader vad det kan vara. Jo samma som förut ....när jag anländer hit och är redo för att ta det lugn jo då s@*@n kommer ju farsan på att han skall på äventyr. Det har nu precis varit alla gånger jag kommit hit , öppnar dörren och känner den härliga energin ta emot mig ...då PAM ringer telefonen!!! 

Tänk papsen har inte ringt mig på jätte länge och jag har själv också haft mycket så jag har inte hunnit ha så mycket kontakt med han just nu. Men hur fan kan det vara att alltid då jag kommer hit till stugan så får han för sig att hitta på något  ...börjar kännas lite obehagligt....känns som det är något med i spelet att så fort jag vill hit och njuta så skall jag absolut inte få göra det.

Satt i lugn och ro ute på terassen på förmiddagen då han ringer och säger att han skall fara på kryssning ikväll ( fredag) att han behöver  pengar. Jag vågar inte ge pengar att han skulle ha i plånboken för då far han antingen ut och åker taxi eller till butiken och köper öl eller lonkero. Så förklara jag åt honom att jag är i stugan och inte kan komma och ge pengar och att han inte klarar att fara ensam på kryssning. Så la jag på luren och satt och skaka som ett asplöv , blev så jäkla förbannad att skall jag aldrig börja få en lugn stund tack vare min pappa , hur länge kommer detta att hålla på. Är så jäkla jäkla fed up på detta att hela tiden måste vara på helspänn.

 Nå det räckte inte länge så ringer Mikko och säger att  papsen hade ringt åt honom om han kan föra pengar då han skall på kryssning. Hade då redan fått sån sablar huvudvärk och var på så dåligt humör att jag sa åt Mikko att " för pengar åt han att han slipper på sin s@t@ns  kryssning. Då var klockan redan sju på kvällen så jag undrade hur han ens skulle hinna till båten men sa med Mikko att han absolut inte far och kör honom till hamnen utan skall han på sin kryssning så fan får han ta sig själv ner till hamnen.

Tänkte att jag ringer efter kl 20 och ser hur långt han sluppit och då han svara så  fråga jag om han redan är i hamnen...fick till svar " nej det blev inte att fara att jag skjuter upp det"....shit shit shit då hade han redan fått mig upp varvad  till max och jag var så förbannad. För då han får något i huvudet så skall det ske direkt... OMG ( oh my god) !!!

 Pratade igen om detta då jag var till sjömansläkaren och förnyade mitt läkarintyg och dom har det uppdaterat för jag pratade redan om det för 2 år sen då jag var och sökte mit sjömansläkarintyg och ännu stampar jag på samma ställe med min pappa som jag snart nu gjort i cs10 år  alltså hela 10 år som för mig känns som en hel jävla evighet. 

Sjömansläkaren hade inte så mycket annat att komma med än att " du kan gå till en psykolog" ...hej come on....det är nog inte jag som är sjuk utan min pappa men som sagt med den här farten kanske det nog är jag som hastigare än jag tror kanske behöver psykolog om farsan länge ännu håller på så här som han håller på.

Tack för mig att jag fick skriva av mig och tack till er som orkade läsa. En del tycker väl igen att jag kanske berättar lite väl öppet om min pappa här men det är ju en bra kanal och få fram hur skrämmande denna åldringsvård nuförtiden är , barnen skall  orka ta hand om sina föräldrar ända till det sista.  

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar