onsdag 23 juni 2021

Varmt

Nu har vi verkligen fått njuta av sommar väder men för dom som inte tycker om värme så kan det nog vara rätt tufft. Jag har inget emot värme men då vädret är så här så skall man nog helst lata sig i stugan ,  helst en stuga vid havet , en stuga på en bergsklack där man bara kan ligga och njuta och inte ha dåligt samvete för att man inte gör något. Ingen stuga som är ett arbetsläger , nej tack sådan är ingenting för oss. Skulle till och med kunna tänka mig en flytande stuga som vi bodde på i fjol då vi firade farsdagen i Reposaari. 

Men nog har jag en fin arbetsplats också...få åka runt i den svenska och finska skärgården och njuta av denna vackra sommar.

Min äldsta flicka och hennes team far antagligen till midsommaren till stugan ute på holmen så där finns nog att fixa om dom är intresserade ( vink vink). Själv har jag midsommaren tryggad för jag skall jobba och mitt team kommer med på flera dagars kryssning. Dom har inte varit och kryssat på över ett år så nu tar dom igen allt och är alltså några resor efter varann. 



Nackdelen är att jag inte kommer hinna vara så mycket med dom då vi har jätte bråttom på  jobb men nog skall jag försöka hinna någon kväll och äta med dom.

Hoppas vi får se lite sol till midsommaren för det är nog så otroligt fint att sitta ute på deck och se på dessa vackra solnedgångar. 

 




 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar