söndag 25 juli 2021

Tårta igen

Söndag 25.7 betyder i vår familj att det är dags att äta tårta igen , vår lillis fyller nämligen år. Tänk hur åren rusar iväg Jaromir fyller nämligen 14 år.

Massor med Grattis till Jappe , Japu , Jaro och ett namn som varit med ända sen dagistiderna  är nämligen Mirimir. Kärt barn har många namn.




Michelle och jag blev i stugan och tog det lugnt medan pojkarna for till Adventure park i Levi och klättrade.

Jag kände för att knäppa på bastun och ta sk dagsbastu , ibland är det så skönt att i lugn och ro bada bastu på dagen. Satt länge ute på tetassen och njöt av Lapplands lugnet och den härligt friska luften. Helt otroligt hur man märker skillnad på södra och norra Finland.

Kan gott rekomendera till er som vill njuta av lugnet , packa väskan och kom upp till Lappland för att nolla allt och koppla av.

Har alltid längtat hit till Lappland men i slutändan har min längtan till Californien vunnit och jag har åkt dit. Så egentligen har denna coronan också fört med sig något gott nämligen att vi äntligen bestämde oss för att se Lappland.

Kidzena har tyckt om detta ställe lika mycket som vi gjort och tror vi nog får dom med lockade hit ännu några år ned oss innan dom bestämmer att börja resa ensamma.

Då pojkarna kom hem från klättringen så ville dom också bada bastu , sen blev det taco middag som vi avslutade med tårta.

Jaromir var glad och nöjd med sitt firande av sin födelsedag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar