fredag 9 juli 2021

Nätet är trögt

Tillbaka på jobbet och det märks här på bloggen....mycket jobb och ett nät som fungerar så otroligt trögt så därför har bloggen lyst med sin frånvaro några dagar. Alltså det är så irriterande då det finns så mycket jag skulle behöva uträtta på datan och det bara söker och söker och ingen sida hittas. Finns ju inte så mycket att göra här ombord då jag har ledigt så därför skulle det vara roligt om ens nätet fungerade ordentligt. Skall se om jag får detta inlägg publicerat eller blir det och snurra flera timmar för att det inte går att ladda upp bilder till min blogg





.

Nu skulle jag  verkligen behöva nätet då jag på kvällarna har tid att kolla genom hotell , för efter att vi checkat ut från vår stuga i Levi då vi är i Lappland så skall vi köra till Ylläs och hälsa på en kompis från Åbo som råkar hyra stugan där sen på nervägen kommer vi övernatta i Rovaniemi och träffa en arbetskompis som bor där , måste passa på nu då vi äntligen är på väg dit upp. Man åker ju inte riktigt dit upp bara över ett veckoslut och hälsar på . 

 


 

För övrigt löper arbetsveckan på som den skall då vi är inne i semestermånaden , man ser att folk ha semester och väljer att komma ut och lufta på sig. Man ser att folk nu vill göra något annat än att vara instängda i sina hem ,  kommer aldrig bli kvitt denna Corona så det är nog bara att komma ut ur glasbubblan. 

 

 

Vi har för länge sedan redan kommit ut från den bubblan och haft turen och klarat oss utan crorona och nu under semestern kommer vi kolla runt i Lappland. Högt uppe på listan står Levi Spa , ni vet Spa tokiga Lissu kan inte åka hem om jag inte fått snusa runt där och se deras Spa  koncept. Man måste alltid ha lite roliga bucket listor och nu då jag inte kan resa utomlands ännu så skall jag försöka besöka olika Span omkring i Finland det finns ju en del av dom och har redan besökt en hel del.

Känns lite konstigt med semester i juli för jag har alltid velat ha semester ( 5 veckor ) i Oktober då jag åkt iväg till Californien men tyvärr blir det inte så i år det blev inte heller så förra hösten så nu hoppas jag att vi i nästa år kan åka till Usa på semester.  

Nu blir det god natt från Grace och lägger in några foton som jag tog för några dagar sedan. Måste säga att det känns som man skulle vara på kryssning i Karibien då man står på deck och njuter av denna tropiska hetta och dessa vyer.

 

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar