torsdag 1 juli 2021

Skall till mitt arbetsläger

Välkommen juli och super härligt  väder så här skall det absolut vara då det är sommar. Sol , värme , blå himmel och min klädmanual är härliga blommiga sommarklänningar och solglasögon i olika färskalor som matchar mina sommar outfit.

Sa åt Michell att det känns som vi skulle vara i Californien , man kommer ut från nerkylda affärer och möts av värmeböljan ...precis så här ska det vara när man pratar om sommar.

Fast jag börjat tycka bra om vinter säsongen så är nog sommar alltid sommar och då skall det vara varmt och soligt som det är nu. Jag har absolut inget emot att tempen visar + 30 ute ,  det passar mig perfekt.

Ni kommer knappast tro detta då ni löser dessa rader var vi skall fira detta veckoslut då dom lovat nästan 30 grader ....jo ute på vår stuga i skärgården....vårat arbetsläger som jag har skrivit om här på bloggen. 

Hade planer om någon skulle ha velat vara där och hålla det i skick och fick lite förfrågningar men så plötsligt ville min äldsta flicka med sitt team dit till midsommaren och dom blev helt eld och lågor.

Hon sa åt mig att "mamma kom ihåg att inte sälja denna plats , vi vill vara här" , det skulle ju vara toppen om dom hade lust att hålla stugan och allt omkring i skick. Nu skall jag  också  med mitt team ut dit till veckoslutet...bada , simma , basta och sola men kommer nog också måsta "jobba" för att få allt uppröjt runt omkring stugan.

Köpte åt Michelle en hängmatta som vi ska hänga upp då vi åker till stugan och kan tro det blir rusning , alla vill väl  lata sig i den. Sen köpte vi en hel hög med vattenleksaker...allt från vattenpistoler , badmadrasser till gummibåt....nu skall vi verkligen ha kul i vattnet då veckoslutet bjuder på toppen väder. Vi hann också ned kaffefika på Espresso House.



Så egentligen är det inte fy skam att ha en sk sommarstuga vid havet nu då vi inte kan vara i vår stuga i Himos då den är uthyrd. Får väl lägga den yngre generationen och röja och själv ta fram solstolen och läsa en bra bok vi havet. Märket jag att när jag är uppvuxen med havet omkring så längtar man nog att få vara nära vatten , i synnerhet då sommaren just nu visar sin bästa sida.



På kvällen gottade vi oss med Britatårta som jag bakade , såg att en stor del hade bakat den till midsommaren. Jobbade själv då så jag  passade på att baka den nu istället och gott var det.

Packade allt färdigt på kvällen så vi bara har och hoppa i bilen sen då Mikko slutar jobba på fredag. Hans semester kan inte börja bättre , dom har lovat sol och upp till närmare 30 grader till veckoslutet.

Hoppas vi nu med talko anda får uppröjt det som vuxit vilt , så får vi sen i något skede börja fixa bryggan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar