måndag 13 april 2015

Rea Rea...lindrar resebaksmälla!!

Här är det jag och tuppen som galar på för full hals....konstigt nog så är det någon speciell känsla i kroppen då du vet det är måndag och dags att gå iland på ledigt...home sweet home.
Hade familyn med på kryssning på lördagen så det var ju roligt med lite annat program under arbetsveckan.
Brukar för det mesta då jag är ledig här ombord vara på datan och surffa runt i cybervärlden.....och nu måste jag bevisa att det som sagt lönar sig att surffa runt och vara up to date hela tiden om man vill resa så mycket som jag/familyn vill.
Vilka fynd man kan hitta om man bara orkar ge sig tid och söka....jag som älskar att vara vår reseledare,planera resor  osv kan sitta fast hur länge och kolla priser och platser. För mig är det ju en stor hobby att söka och åter söka bland tusentals hotell och olika flygpriser runt om i världen..
Det tar sin tid men det är det värt i slutändan......och som sagt här är ett bevis att man behöver inte vara miljonär för att kunna lyxa till det på sina resor om man vill...ett exempel....hittade en svit på 65 kvadrat som för tre dagar har kostat 1686e har dom nu till ett super pris på 537e....sex dagar i  samma svit skulle kosta 2674 (inget för min plånbok) men då kan man göra så att man bor några dagar på ett hotell sen söker ett annat hotell som också har bra rabatt så kan man bo lite lyxigt för ett bra pris.Sen har många hotell så att om du bokar fast för ett år framåt så får du gratis avboka ett par tre dagar före ankomsdatumet ifall man skulle få något förhinder ..det är ju bra
För mig duger riktig vanliga enkla hotell ,men ibland kan det va kul och unna sig lite det där lilla extra med en gnutta lyx.Har man möjlighet så är det alltid bra att resa då det är lågsäsong ..då gör man superfynd.Jullov,sportlov,höstlov,sommarsäsong ja då får man betala dubbelt upp.
Jag rekomenderar alla ni som har planer att far ut och resa...surffa runt hela tiden för priserna varierar otroligt.
To go or not to go...that´s the question...de ser vi sen var vi befinner oss nästa år om vi  lyxar i stugan med en varm bastu eller om vi njuter i nån svit med bubbelpool nånstans på detta jordklot.
Redan bara av att få surffa runt på nätet lindrar min resebaksmälla!Pröva ni som behöver bot mot samma symptom.
Klicka på bilderna  större så ser ni texten bättre.
3 nätter i 64 kvadrats modern svit.

 
 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar