torsdag 16 april 2015

"Hamstern" fick en ny jacka !!

Ja så var det ett besök till tandläkaren idag då...tror på allvar att jag börjar inse att det är ju inget att behöva vara rädd för.Jag som lidit av en så otrolig tandläkar skräck tror nästan jag tycker det känns bra att gå dit och få tänderna i skick utan att behöva lida...nuförtiden är dom  ju så otroligt bra alla bedövningsmedel och borrande är ju över på en liten stund.
Måste riktigt säga åt  mig själv..."tummen upp Lissu va du var duktig idag".
Sen vet jag att då mina kidz varit till tandläkaren så brukar dom få nån liten present av  tandläkaren....tycker dom ju borde ju dela ut nån vuxen presant också  när man verkligen blivit modig och med lätta steg går till tandläkaren.
Men siddu nej  kom ut utan presant och en mun som var uppsvälld av bedövningsmedel så jag  knappt kunde prata och sen ännu på allt detta fick man höra...du ser ut som en hamster!
Efter allt detta tyckte jag  att jag var värd en presant och det blev faktiskt ett super lyckat impulsköp...hittade en superfin jacka till våren ( ljus beige) som passar min beiga rosettväska och MK väska  super bra och dom beiga/svarta skorna.....aj äm såu häppi!!!
Kankse jag borde fara i morron igen till tandläkaren så har man orsak att unna sig nån presant igen.
Min karl tyckte jag såg ut som en hamster....kinderna uppsvällda efter tandläkarbesöket ;)

....mig som kommit över tandläkarskräcken (nästan).

Min nya vår jacka..me like.

Jackan passar super snyggt till denna outfit...

..eller till min MK outfit  som jag köpte i USA .

<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar