torsdag 30 april 2015

Skulle haft lust att visa längsta fingret !!!

Bilar,bilar och åter gamla bilar!Allt började helt bra igår...vi har haft lite små krångel med bilen men för ett par veckor sen var den och fixades så tänkte yess nu är det att gasa på igen.
Men så enkelt var det inte....åkte till affären och shoppade lite prylar  till vappen,träffade en kompis och hennes mor som jag inte sett på länge,roligt att träffas...allt var under kontroll så länge.
Åkte iväg för att plocka upp kidzen med den påföljden att det kom  lite ånga under  framplåten....men hemifrån kom det hälsning att det är inte farligt att det bara lite läcker.
Okey tänkte jag ..ingen fara vi fortsätter färden,vi skulle och handla mat inför vappen  men då märkte jag att det började ånga mera  men tempmetaren steg inte.Men i detta skede bestämde jag mig vi skiter i att handla mat nu pyser vi hem.
I samma veva började tempmetaren röra på sig och då visste jag nu e det kört att får hoppas vi slipper hem innan bilen börjar koka.
Sen när man sitter och väntar i trafikljusen och du sneglar på bilen brevid och dom försöker visa att det är något fel med bilen och jag ger ett konstgjort leende  tillbaka och visar ett tecken " I know it´s something wrong with the car".Helst skulle jag ha villa hoppa ut från bilen och rooopa "F**k this car" och visa det längsta fingret av mina fem fingrar.Morrrrr!!!
Vi kom lyckligt och väl hem till parkeringen och bilen nästan gömdes i ett rökmoln ...kidzen skuttar ut med fart och ropade"vi måste tömma hela bilen och ta bort alla saker ifall bilen börjar brinna"....försökte säga lugnt att ingen fara  fast jag igen skulle haft go lust att rooopa "brinn upp jävla bil jävel"   ni kan säkert se hur "glad " jag var igår!!!
Så med den påföljden att nu har vi varken bil eller något mumsigt ätbart till vappen...men så säger min karl som är lugn som en filburk....."jag tar paketbilen i bruk så kör vi med den" (han har haft den på ståförsäkring.)
Okey en fördel....det ryms mycket matkassar i paketbilen så nu bär det iväg till Citymarket på matuppköp...så kankse det ändå blir en bra vappen...med fastlagsbullar,mjöd och vårt fina påskgräs som inte hann växa till påsken.Vi får många högtider inbokad på en dag (vappen,fastlagsjippo och påsk)!!
Nu finns det säkert många som tänker och vi har också lekt med den tanken att.....lämna bort lite resor och investera en lite nyare bil.....men den tanken sveps hastigt bort... för tillfället lämnar jag ingen resa bort utan surffar vidare på resesidor och har mycket planer.
Åker fast stadsbussen en tid sen då det riktigt kniper....kanske karln som kör stadbussarna får hyra en egen buss åt oss en tid....vi kan fast ta alla grannar med på matuppköp då vi far till Citymarket.
Det blir nog bra bara det blir färdigt oj vad vi kommer ha det mysigt ikväll.
Så här skulle jag ha kunna vista åt alla igår ...morr!!!


Tror vi äter ärtsoppa idag så smäller det ännu mer ;)

Tror det får bli en sån hän bil till näst!!!
Lite hann jag köpa inför vappen...snart skall det pyntas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar