onsdag 1 april 2015

Doft och färg..detta är min arsenal!!

Har alltid tyckt om att använda make up,nagellack,fixa håret och mode....så det var ju inte svårt att välja yrke ...visste tidigt att jag vill bli frisör.Synd bara att det är så dåligt betalt att vara frisör för det är ett jätte roligt yrke och man kan komma hur långt som helst inom det yrke allt från att jobba på salong till att tävla eller rentav jobba för dom stora modehusen som deras egna frisörer.
Hade själv drömmar att nångång kunna tävla men det kräver så otroligt mycket tid så det blev inget av det.Men jag är ju "ung" ännu och man vet aldrig vad det står i bokens följande kapitel... så allt är möjligt i framtiden.
Har för det mesta mitt eget hår i hästsvans med pannlugg och ibland utan lugg,gillar att ha det flätat och sen får man ju så roliga effekter med clips slingor i olika färger,just nu använder jag mycket mina röda slingor.Tycker också om att använda plattången (har självlockigt hår) det blir så snyggt då man plattar det och sprayar på hårglans.
Att lacka naglarna har jag alltid tyckt om...tycker det e jätte snyggt med lackade naglar.Men ibland  är jag lite slö och då blir det längre perioder då jag är utan nagellack.Skulle gärna ha  snygga gele/akryl naglar men det är ganska dyrt att fixa dom i Finland och sen kräver det att man regelbundet måste gå och fixa dom för att dom skall hållas fina....men jag lovar att det skulle nog  vara min grej att ha fina naglar hela tiden.Men som ni vet så måse jag prioritera...naglar eller resor..för man kan inte få allt.....och jag lägger hellre mina slantar till resespargrisen.
Sen älskar jag make up...det vet nog också många av mina kompisar.Förr när man hade träff  med kompisarna en viss tid så kom jag ju som sagt alltid försent...först sov jag länge och sen till på det skulle jag sminka mig och fixa håret och välja kläder....och då fanns det inga mobiler som man kunde meddela att jag blir sen.Där fick dom stå sen och vänta på mig.
Nu förtiden är jag inte sen men inte hör jag till den gruppen som kommer en halv timme för tidigt till nån bestämd träff.
Sen lite om doft och make up...älskar att sminka mig och använda parfymer av olika slag.För tillfället är mina favorit dofter Kenzo och My Burberry.
Sminkar mig så gott som alla  dagar,inte förstås om jag bara är hemma...visst kan jag åka till affären utan smink...men känner mig själv så mycke piggare och fräschare med smink.
Jag köper för det mesta allt smink då jag är till Usa för det är så mycket billigare där och då brukar jag verkligen hamstra så jag har tills jag nästa gång far och hamstrar mera.
Men som sagt alla har vi vår personliga charm  och ni skall vara stolta för den ni är om det sen är med smink eller utan...och alla ni som är inne i  småbarnsfasen så kan jag säga  man hinner nog också då sminka sig om man vill...har erfarenhet då mina kidz var små...alltid hittade jag en liten tid  åt mig själv.
Älskar parfymer
 
Hudvård..men skulle villa prova en serie som heter Shiseido
 
Kajal/Oriflame...super bra...mjuk,behöver inte vässas..rekomenderar!
 
Dessa färger använder jag mycke till vardags
 
Här finns att välja på ..olika färgskalor och glitter :)
 
 
En hel arsenal med mascara!
 
Min stora favvo...Cover Girls creme/puder.
 
Super bra då solbrännan börjar fara efter semestern.
 

Älskar också läppstift  och läppglans som ni ser och mera finns i mina handväskor  ;)
 
...likaså  gillar jag nagellack med små dekorartioner att lägga på naglarna.
 
Favvo bodylotion
 
Likaså den e min favvo
 
Dessa använder jag mest just nu förtillfället Kenzo och My Burberry.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar