fredag 3 april 2015

Man tar vad man har!

Så har vi då igen påsken här ..tyckte ju just att det var påsk men men så går åren och nu är det då påsken 2015!
Tror att det blivit traditon hos oss att vara ute i sista minuten då det gäller påsken...annat är det till julen då är jag klar med allt julpynt i alla  fall en månad före.
Men som sagt man tager vad man haver.....hittade lite burkar som kidzen nångång pyntat i eftis och sådde påskgräset igår....jo ni läste rätt...igår sådde jag det så nu njuter vi till påsken av burkar fulla med frön medan andra njuter av härligt gröna påskgräs.Nå men vi har vår gräs grönt till vappen i stället.
Tycker om att ta in björkkvistar i go tid och tycker om att pynta med vita fjädrar....hur tror ni det blev med det i år....vi har fan inte en ända björkkvist här hemma...hur löser man det.....
Jo man man köper lime/ljusgrönt färgat silkespapper och klipper ut löv och pyntar mina dekorations kvistar som har små lampor och voila så har man vårstämning och påskpyntat på några sekunder.Mysigt.
Sen har jag suttit med papper och penna och ritat kartor åt kidzen ...då dom vaknar i moron så skall dom här hemma men kartans hjälp söka fram chokoägg i hela lägenheten och banan slutar med att dom hittar ett litet kramdjur inpaketerat som påskgåva.
Min tjej planerade vad vi alla skulle klä ut oss till i morron ...hon skall vara en katt,pojken skulle vara en påskgubbe,minns inte riktigt om dom kom på vad M skulle vara men dom ville att jag skall vara en påskhare...ou jee...kanske till och med karln tycker det va ett bra val .....tänk när jag på småtimmarna skuttar runt här hemma som en äkta bunny girl och det är min tur och söka "påskägg"!!!
Idag hinner ni med mycket för det är lång fredag..ni skall ha en super skön och glad påsk och var snälla med varandra.

                               Kramar till er alla från påskharen.
Här  pysslas det på för fullt.
 
 
 
Plötsligt fick kvistarna gröna blad....
 
...silkespapper och voila så hade jag påsk kvistarna fixade.
 
 
 
I år njuter vi av fina påskburkar och frön ;)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar