tisdag 21 april 2015

Tankar kring ålder.

Har många fb vänner som säkert läser min blogg så tuuusen tack till Gratulationerna!!Ibland när jag riktigt funderar så nog är det otroligt hur årena rusar iväg...då man var runt 20 ville man vara lite äldre och när man väl blivit äldre så vill man nog gärna vara lite yngre.Nu skulle jag absolut villa att årena skulle stanna ett tag ,vill inte bli äldre ... vill att jag nu  skall få njuta många år av livet som 40 +++ medan jag är frisk och orkar för det är ju så mycket jag vill se och göra behöver inte alls komma mera år på nacken....visst funderar jag hur  man sen som äldre  kommer att orkar resa och göra en massa roliga saker, men man får hoppas bara att man får ett gott långt liv och vara frisk tills man typ fyller 100!!
Hann äta tårta med familjen innan det var dags att fara på jobb igen en vecka.Men lovade kidzen att vi firar  sen då jag kommer från jobbet och dom la färdigt in en beställning att då vill dom att vi skall baka fastlagsbullar till kalaset/vappen.
Det låter bra...behöver ju inte alltid gå enligt traditionen att det skall vara mjöd  och munkar....passar bra att vi har fastlagsbulle party.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar