fredag 4 december 2015

Key West ..here we come !!

Nu är vi då två äventyrare på gång....oj va roligt att ha en man som älskar att resa lika mycket som jag.....och vi får vara lyckliga som kan uppfylla våra drömmar!!
Vi hyrde bil och startade tidigt från Coral Spring och började köra väg 95 ner mot Miami och vidare mot Key West.Vi bestämde att vi inte stannar i Miami för vi ville köra och komma fram till slutdestination innan det blir mörkt.
Det var rakt rakt och åter rakt att köra till Key west..vi tog go tid på oss och köra och hade en matpaus och vädret var super dåligt....det ÖS regnade och då menar jag ÖS.
Har aldrig varit med om att det kommit så mycket regn....så vi måste köra sakta....men vi kom ner på 5 timmar och det var jätte mysiga platser vi såg på vägen.
Väl framme på hotellet så checkade vi in och körde sen en liten sväng med bilen.. men som sagt otur med vädret hade vi...denna stad skall man absolut se då vädret är vackert och soligt.Men vi fick direkt en sådan känsla att vi båda gillade denna plats och vi vet redan att nästa gång vi kommer på kryssning hela familjen till Florida så kommer vi absolut åka hit ner och stannar åtminstone tre nätter...nu har vi som sagt jätte ont om tid så vi stannar bara en natt.
Vi är supernöjda med hotellet..skall skriva mera om detta i ett annat inlägg.
Ni som inte varit här så rekomenderar jag absolut och ni som varit här...vad tyckte ni om stället?? I love it :)
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar