söndag 20 december 2015

Världens ståtligaste fartyg...nu i tur Allure!!

Nu skall jag i några inlägg visa er lite omkring på Allure  som är lika som Oasis...en aning större är den och inredningen var lite annorlunda en del  ställen.
Nu då vi kryssade andra gången såg man ju på ett annat vis på hela denna resan...mycket som man visste från förra resan vad man kunde göra på ett annat vis och igen fick man massa nya bra tips av andra resenärer så man blir nog inte på ett bra tag fullärd av allt vad dessa fartyg bjuder på.
Men denna  gång var redan mycket roliga då man kände till båten visste åt vilket håll fören och aktern var ...hittade redan var platserna fanns osv....första kryssningen var ett irrande hit och dit och då man skule till aktern så såg man att man var i fören och så fick man gå hela långa vägen tillbaka.
Lika som förra gången var nog meddelåldern  45 till 50 och uppåt som kryssade,visst var där barnfamiljer och en del ungdomar ...men inte så som vi är vana att se på våra fartyg ni vet  .. ex  "jeeej nu far vi ut på en 24 timmars kryssning och super oss helt redlösa"...på dessa kryssningar kommer folk verkligen ut och njuter och kopplar av.
Här kommer lite mer bilder av soldecket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar