lördag 5 december 2015

Mera key West/hotellet.

Vi bodde som sagt på ett jätte mysigt hotell (Key Parrot  resort ) ..man kan säkert på billigare men vi råkade hitta för ett bra pris så vi bestämde för och bo där en natt.
Rummet hade härliga pastell färger och jag fick en liten såndär Hawaii känsla då jag kom in  i rummet.Rummet var så härligt sommarfräscht och hotellområdet var så lummigt och fint.
Vi hann ju inte göra/se så mycket där på ett dygn men som sagt vi hann med ett härligt morgon dopp i poolen och så körde vi lite runt i Key west innan vi igen började köra tillbaka upp mot Coral Springs.
Men som sagt vädret var superdåligt...vaknade på natten av ett sådant jäkla åskväder...väggarna skakade och det blixtrade så fruktansvärt....det var nog ett av dom hårdare åskväder jag varit med om...huuuj!
Som sagt regnade hela tiden vi var där och regnade så fruktansvärt ända tills vi kom till Coral Spring.
Har tyvärr inte fått se solen så mycket som jag hade önskat.....men men det går inte alltid som på Strömsö.Men inget att klaga över det bästa är ju att jag är ledig och inga tidtabeller att passa...och då vädret är dåligt så blir det ju mera tid för att shoppa ;)

















1 kommentar: