lördag 8 augusti 2020

Motorn skär sig

Veckan börjar vara på slutrakan...skönt. Det har varit att gasa på igen , skojade i morse och sa att får se när " motorn skär sig " ( kroppen). Men om man skall se något positivt i detta så men denna takt så kanske det möjligtvis finns chans att i något skede se lite mindre siffror på vågen.. man kan ju alltid önska.



Men idag då det är lördag så  unnade mig min favorit godis (Tupla ) och hade Spa kväll  i hytten med ansiktsmask och fuktgivande för händerna. Börjar med denna fart få lika mjuk hud som små bebisar ( fniss ) då jag njuter av mina fuktgivande ansiktsmasker. Hade också planer på att mjuka upp fötterna men dom hade den produkten slut idag ...synd  för det är så skönt att sköta om fötterna då jag går så otroligt mycket under arbetsveckan.



Blir en kort sömn i natt för verkar inte få tag på sömnen men då jag kommer hem så skall jag verkligen sova hela tisdagen och göra så lite som möjligt sen på onsdag kliver vi in i vardagen igen och sommaren med lata dagar för kidzen är över...skolan börjar nämligen på onsdag. Man kan säga ...dit for den sommaren. Usch vad snabbt det gick igen en gång dessa sommar månader.

Men ännu går det att njuta av dessa magiska mornar....en fördel då jobbet börjar kl 05.00 så hinner man se dessa härliga , sprakande färger. Måste fylla upp mitt arkiv med dessa foton så jag sen har att se på i höst.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar