onsdag 16 september 2020

Olidlig väntan

Storm ute , storm inne , storm i hjärta , storm i sinne. En vecka av lycka av att få vara  på jobb igen men ack hur länge...denna olidliga väntan om det blir permittering eller inte är nog ett av det jobbiga momentet just nu i vardagen.





 Nu börjar det komma meddelanden åt dom som får bli kvar på jobb och en massa som ännu går och väntar på domen om permittering. Att jag inte kommer iväg på någon resa just nu går att hantera , får det behovet fyllt av hotellnätter här i hemlandet ....men att dag ut och dag in sen mars i år gå och fundera hur det blir med mitt  jobb ...det tär på ordentligt.

Men blir det så att permitterings beslutet kommer så finns det nog alltid att göra hemma...med en familj på 4 pers så tar nog inte "arbetsuppgifterna" slut plus att jag får försöka göra det bästa av vardagen om det blir så att jag måste bli hemma.

Jag har ju mitt Spa kort till Ruissalo hotell så där kommer jag i så fall att spendera mycket tid med  vatten gymnastik , simma och bada bastu. Tror jag får mitt 10 gångers kort hastigt slut om jag blir permitterad. 

Det är bara att försöka hitta små ljuspunkter om jag blir hemma denna mörka , regniga , dystra tid. 



Nu har jag också i min hytt lite ljuspunkter , tände nämligen mina batteri ljus som ger ett så mysigt sken. Sen är det bara att hoppas att jag inte faller från kojen i natt då det börjar gunga , brukar sova så gott var jag än sover så jag kommer nog inte veta om någon storm i natt.

Det är bara att önska alla lycka till i denna storm och hoppas inte det blir alltför allvarliga skador runtom i Finland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar