onsdag 30 september 2020

Jag måste lämna mitt hem

Nu börjar det vara nära , nu börjar det verkligen vara på allvar...på måndag går jag över landgången från Grace ovetande när jag kommer hit tillbaka på nytt. Ingen rolig känsla alls kan jag lova , det är helt annat då man själv gör sitt val att man vill sluta jobba ( tex hittar ett annat jobb ) men att sluta jobba då man inte vill det .....det är verkligen inte roligt.

Vi är många som måste gå igenom detta och innan denna jävla Corona kaos är över så är det nog massor med firmor som ännu kommer falla och tusen och åter tusen som kommer bli permitterade och arbetslösa. 

Känns konstigt , overkligt och ledsamt att jag nu står i mitt hem nr 2 ( hytten ) och tömmer skåpet , lådorna  för att jag måste flytta ut och någon annan skall få flytta in.

 Kommer sakna detta lilla krypin , kommer sakna min arbetsplats , kommer sakna arbetskompisar, kommer sakna dessa vackra vyer jag ser dagligen på mitt jobb plus alla super fina sol upp/nergångar , kommer sakna den goda maten ....kommer med andra ord sakna hela Grace. 

Men som sagt läget är nu så här och  jag skall försöka göra det bästa av situationen. Hitta på att göra  saker som jag tycker om nu då jag har tid...familjen kommer bli bortskämd då jag passar upp dem där hemma ,  kommer nog mellan varven också tänka på mig själv och försöka njuta av min lediga tid med att vara uppe i Himos , skall göra lite utfärder, träffa vänner , hotellnätter och vem vet hur situationen ser ut i början av nästa år ifall jag kan ta mig en mini resa till Gdansk.... tror nog inte tiden blir lång.

Nu är det dags att säga god natt så jag  orkar kravla mig ur sängen kl 04.30 i morron bitti och ta emot en ny arbetsdag och fortsätta med att tömma/städa undan i hytten. Nu är det bara att försöka njuta av dessa sista dagar här ombord och hoppas dom behöver oss som nu sitter hemma  tillbaka så fort som möjligt.

 



Fotot tog jag innan jag kom på jobb i Littois stranden.


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar