måndag 7 september 2020

Tog fram hösten

Så har vi igen kommit till dagen då arbetsveckan är över och jag får åka hem till familyn , tända massor med ljus , lägga mig på soffan ,  inta "höstmode on" , kasta pläden över mig och sist men inte minst se på tv/Netflix fast hur länge som helst. Det är nog det skönaste sättet att varva ner efter en arbetsvecka i synnerhet nu då vi kör ett maxat tempo ombord.







Klockan kommer förstås att ringa 7.00 och det är skoldags för kidzen men sen då jag kört dom till skolan så kommer jag hem och fortsätta sova så kroppen och knoppen får vila ut.



Skall försöka komma mig iväg och ha en Spa dag i Ruissalo denna vecka då jag inte har något speciellt inbokat ...börjar vara så roligt då jag börjar ha så mycket  egen tid och kan göra sådant som jag får njuta av helt själv. Hur roligt det än är att göra saker tillsammans så är det också roligt att göra saker helt själv.





Fortsätter skriva nu (tisdag) för det blev inget med mitt bloggande igår och inte heller något med Netflix. Såg ett par avsnitt av Investigation där dom reder ut mord i Usa men sen for ögonen fast , somnade en stund på soffan och vaknade 3 i natt och smög iväg till sovrummet och fortsatte sova tills klockan surrade 7 och jag var skit trött.




Veckobuketten blev rosor i fina höstfärger.


Men då var det dags att stiga upp , föra kidzen till skolan , sen och handla , hem och tvätta , men medan maskinen snurrat har jag också hunnit med det jag tycker om ...inreda och ni blev det att ta fram hösten här hemma.  Sen har jag lyssnat igenom Carola Häggqvist arkiv på Youtube....har alltid tyckt att hon har en sådan otroligt fin röst och har sett henne en gång live här i Åbo. Så tror nog grannarna har hört både mig och Carola sjunga. 







Snart kommer ett gäng vrålhungriga familjemedlemmar hem  så jag borde snart börja fixa mat. Vet inte om Jaromir kommer hem eller om han blir direkt i stan för han har nu på hösten gått med i teater klubben och dom har övning idag. Sen skall han väl i något skede sökas hem. Sen var det väl tal att papsen skulle till Pargas denna vecka men det blir nog inte idag om jag får bestämma för jag ork absolut inte  börja packa alla hans saker idag och köra han ner till Pargas. Nej efter att jag fått mat på bordet och killen hem så tänker jag inte göra annat än ligga på soffan och se på tv. Är så förbaskat trött ...oj oj om jag i morse skulle ha fått bli under täcket hur länge jag vill.

Här kommer lite höstbilder och lovar idag är det just en sådan dag då man vill ha ljusen tända , söker fram en mjuk pläd , tittar ut på det ruggiga vädret och hör hur regnet smattrar på fönsterbrädet. 







Ha en bra måndag var ni än är och när ni kommer hem från jobbet eller om ni  redan är hemma så hoppa upp på soffan , bädda in er i pläden och tänd ljus och njut av dagen.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar