lördag 14 mars 2015

En ESC veteran behöver hjälp!?!

Jag måste erkänna att det är första gången på många många år som jag är så här out då det gäller låtarna inför ESC 2015.Finlands uttagning UMK gick helt förbi....likaså Sveriges Melodifestival.Det som jag vet är att finalen är idag och jag har bara lite skummat genom deras låtar och har ingen aning vad som är på gång.
Nu kära läsaren...ni som följt med lite mera än jag i år får nu ta och berätta åt mig vad som är på gång i den svenska mello.Är där nån stor förhandstippad,vilken är er favvo osv!!
Sen också en fråga ...vad gillar ni det finska bidraget?Jag har lyssnat igenom det några gånger...men jag gillar det inte.Men det är i alla fall en låt som sticker ut i mängden.Det som jag gillar med  det finska bändet..dom är sig själva.Har börjat tröttna på klänningar som blir kortare och kortare varje år..det är som det  skulle stå levande barbiedockor och sjunga.
Men som vi redan vet så har ESC ändrat på de senaste åren att nu förtiden är showen lika viktig som låten!
Men som sagt ikväll blir det att se vilken låt som Sverige skall skicka till Wien.
Själv kommer  jag inte åka till Wien i år fast jag på hösten hade en sådan känsla att jag vill se ESC live...i år ser jag festivalen från tv rutan och gör det bästa av finalkvällen fast jag inte ser det live.Kan hända att jag rentav jobbar då ESC finalen går av stapeln!
Nu skall ni alla läsaren som är mello fans njuta av lördagskvällen....chips,godis,go mat,kankse lite rött m.m....och full volym på tv apparaten.
Nedräkningen har börjat.....and let´s the party begin!!!
Dags att fylla godis skålen.
 
Glaset fylls med rött.
Dags för Mellomys.
Berätta gärna vad ni tror om låtarna som är med ikväll!!
 

1 kommentar:

  1. Hej från melodifestivalfantasten haha! :D Förhandstippade mellovinnaren är Jon-Henrik som joikar, men mina favoriter är Mariette och Måns Zelmerlöw, båda har bra låtar som ändå är lite annorlunda och sticker ut :)

    Gällande finlands bidrag gillar jag det inte heller, inte alls min musiksmak. men som sagt är det väldigt annorlunda, så vem vet hur det kommer att gå för dem.

    SvaraRadera