söndag 8 mars 2015

The end !!!

Som sagt allt roligt har ett slut och nu har denna  härliga resa kommit till sitt slut.Många härliga minnen att blicka tillbaka på och som sagt en resa vi sent skall glömma.
Nu sitter vi på Arlanda och väntar på sista etappen för denna resa sen är det tillbaka till vardagen.Flygresan hem gick super bra...kändes mycket snabbare hitåt än då vi for dit....men nog blir det hastigt timmar...nu har vi rest 24,5 timmar så nu blir det närmare 30 timmar innan vi är  hemma.Har ännu två veckor semester och skulle ju nog ha ha kunnat spendera dom i Cali men kidzen måste tillbaka till skolan i morron.
Men kommer att försöka åka tillbaka så fort som möjligt... om jag får resespargrisen snabbt matad så pyser jag ensam på en veckas resa till Usa...en vecka är alltför kort att åka dit men vad gör man inte för att komma dit  var man älskar att vara.
Igen kommer det att ta sin tid att komma igång med vardagen...det är alltid lika deprimerande att lämna Cali,solen,värmen och vänner....och komma hem och anpassa sig till dom dagliga rutinerna....men vad kan man göra då Lottovinsten ännu inte kommit på mitt konto.
Hoppas ni tyckt det varit kul att följa med min resa 3 veckor i Usa...och lovar detta blir inte sista reseinläggena ...nej hörni...den här reseledaren har hela tiden någon resa i kikaren,så bara och hänga med  här på bloggen så får ni veta vad som är på gång.
Så länge jag har möjlighet skall jag njuta av livet fullt ut...gasen i botten!!

                                               ***THE END***   
                                                  
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar