fredag 20 mars 2015

Resan är slut,semestern är snart slut,jag är slut!!

...alla bestämmer farten själv!!
Som dom flesta vet så är ju vår härliga resa slut för denna gång också min härliga 5 veckors vinter semester är slut på måndag och fast jag varit så här länge ledigt så är jag också slut.Vi har haft jätte jobbigt med tidsomställningen...det tog oss utan att ljuga  1 1/2 vecka åtminstone att få någonsorts rytm,kidzen hittade snabbare rytmen.Så verkligen skönt att jag var ledig två veckor efter resan så nu börjar då rytmen hitta tillbaka.Nu blir det att med hurtiga steg gå ombord på Grace på måndag kväll och köra samma taktik som förut ...jobb,jobb,ännu mera jobb mixat med svett och tårar = mat åt resespargrisen = följande resa!!
Vet att många tycker det är så skönt att komma hem till sitt eget hem efter resor.Men jag hör nog säkert till någon annan grupp för jag vill ju inte ens hem från mina resor.
Visst trivs jag i vårt hem... men när jag tycker så mycket om att vara i solen och värmen så har jag ingen lust att återvända till Finland.Tur att det är våren och sommare på kommande men det är ju inte heller 100% att sommaren blir varm och solig utan flera midsomrar har man suttit med yllesockor och vinter rock på sig och det är inte av sådant klimat jag njuter av.
Men som min en kompis sa ...det är bra att ha följande resa färdig bokad då man kommer hem  från den ena så vet man att man har något att vänta på igen!!Håller helt med henne och med envishet så skall nog resespargrisen bli matad...för resa är vår stora hobby...och följande resa i sikte.Nog finns det säkert nån som skrapar sig i huvudet och säger IGEN!!!Jag svarar tillbaka jo IGEN skall vi och resa...varför inte göra det som vi älskar att göra nu då vi har möjlighet... än att sitta senare i livet och harma sig över att oj oj varför vi inte reste!Det är nu vi orkar,vill och har möjlighet att resa så gasen i botten. 
För ett halvt år sedan bokade jag vår honeymoon resa som blir av i december 2015...och denna resa blir bara för mig och M...vi ska bara njuta av vår egen tid....inga kidz skall med på denna resa.Detta kommer att bli nr 2 i raden av  mina drömresor!!
Som ni ser så så blev resespargrisen tömd under resan ..men nu ska jag mata han igen ;)
Ge aldrig upp dina drömmar..en dag kan dom bli sanna!!!
Vi ser redan framemot vår honeymoon och vet att vi kommer att älska den ;)

Superfina texter.
Kan gott vara att karana får klä sig så här i Finland på midsommarafton ;)
Nån sitter säkert och skrapar sig i huvudet...don´t worry be happy :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar