onsdag 25 mars 2015

Tänder ljuset på bloggen!!

Vill här på bloggen tända ett ljus för alla som i gårdagens flygolycka miste sina liv....förståss är det många andra som varje dag på ett eller annat vis lämnar detta jordeliv men när något sådant här stort händer så kommer det ju ut i media på ett annat vis än om det är en bilolycka.
Men i alla fall.... låt  ljuset brinner åt ALLA som lämnat detta jordeliv och nu är vackra änglar som vinkar åt oss.
En varm tanke  till alla inblandade  som igår miste en när och kär (tror inte att någon av mina bekanta fanns ombord på detta flyg ).
Visst snurrar det mycke tankar i huvudet då det gäller flygolyckor...älskar ju att resa och denna risk måste man ta om man vill se världen ...att stiga ombord på ett flygplan!!
Minns då jag i ungdomen flög så tyckte man ju det var så härligt ...men med åren som gått så tänker man  helt annorlunda nu då man sätter sig i flygstolen och spänner fast säkerhets bältet.
Satt ju själv i flyg för ca 2 veckor sedan från L.A till Åbo...och längsta etappen vi flög var från Chicago till till Stockholm på ca 9 timmar...man hinner tänka mycket där uppe.Jag är inte direkt flygrädd...men nu förtiden med alla oroligheter i världen,all minskande av personal över allt  så undrar man  hur noga dom hinner kolla och serva alla plan osv....
Det som jag också tycker är obehagligt då man flyger är att du kan inget göra själv om det som sagt skulle hända något...allt är i någon annans händer...om man jämför med min arbetsplats att jobba på sjön så kan man själv börja agera vid  en eventuell olycka ..där e skillnaden.
Men som sagt en gång resare alltid resare så  inte ens dessa  flygolyckor  kan få mitt rese intresse att svalna...om jag skall vara ärlig så klickar jag för fullt och kollar om det skulle dyka upp ett passligt flypris som gör det möjligt att åka iväg snart  igen.
                     

                                      *Njut av livet ..i morgon  kan det vara försent*


                                                     Kram från mig.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar