onsdag 11 mars 2015

Ser ljust ut!!

Här kämpar vi på och hitta rytmen...fem i morse var vi alla helt pigga men nog skall det väl snart hitta vår egen tidsrytm.
Roligt i alla fall att vi går mot ljusare tider och att det inte är full snöyra då man ser ut.
Snart börjar det grönska och bli varmare så får man sin dos med värme och sol...hoppas i alla fall.
Har sett på fb och i trafiken att många mc entusiaster har börjat damma bort vinter dammet från motorcyklarna,polerat upp dem och  många som varit på sin första runda mc runda.Många som investerat i  motorcykel  införkommande säsong och väntar på att slippa ut och köra.Många har kanske redan planerat nån speciell ruttdom skall köra i år och kanske har planer att åka ner till Europa kanske till och med någon  är påväg och köra Rout 66.
Kan riktigt se framför mig hur många redan är i startgroparna...har allt inbokat inför semestern och ready ,steady..go!!
Själv har jag inget mc intresse men mitt stora intresse är ju att resa och för mig känns det  likadant då jag får damma av mitt pass ( om de hinner bli dammigt ),klicka på datan söka resor och till slut stå med den utprintade biljetten i handen...då känner man den härliga känslan i hela kroppen.
Hoppas ni alla där ute börjar ha den där härliga vårkänslan i kroppen som kommer smygande sakta men säkert och att ni  har många härliga planer inför våren och njuter av att dagarna blir längre och solen visar sig mer och mer får vi hoppas.
Sen är det inte länge kvar så är sommaren här och får hoppas det blir en super duper varm sommar som  alla värme älskaren vill ha.
Välkommen vår.



Längtar efter detta!!

Love the sun!

Kom ihåg alla mcföraren att ta med Rödluvan på bönpallen då säsongen börjar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar