onsdag 4 mars 2015

Min önskan är...

att alla skulle få uppleva detta...The Magic Kingdom...alltså Disneyland.Som sagt jag har redan besökt detta ställe så många gånger att jag faktisk om jag skall vara ärlig inte kommer ihåg hur många gånger jag varit där.
Men det kan jag säga det är alltid lika roligt att gå igenom porten och veta att du har en hel dag att spendera på detta ställe....sen mitt emot Disneyland så finns California Anventure park.Så vi hade biljetter att vi kunde besöka båda parkerna.
men en dag är för kort..rekomenderar för dom som skall besöka Disneyland och Adventure park att först ena dagen vara hela dagen på ena parken och sen hela andra dagen på andra parken...för timmarna rusar.Nu var det bra tid som vi var där ..inte säsong och en tisdag och ändå var kötiden på dom bästa raidsen upp till en timme.Dom har ju fast pass system där du löser ut  biljetter till olika raids och sen slipper du till en kö som går  snabbare.
Nu var det stora temat Frozen...men mycket av detta blev osett ...som till exempel Sing-a-longmed Ann och Elsa..vi hann ju inte med allt på en dag.Olaf hann vi träffa och några andra figurer han kidzen träffa...och få autografer av.Det är pop att ha ett autograf block med sig och samla alla figurers autografer.A har hemma ett häfte som vi samlade  massor med autografer då vi var här då hon var liten.Redan detta tar en massa tid att försöka hinna se en hel del av alla figurer,köa och ta foto med dem.
Så om man säger så här ..allt är ju så superfint gjort,massor med olika raids för alla åldrar,massor med härliga affärer som dom sälger allt med Disney tema,mat av alla varianter m.m.....men detta är nog ingen billig grej och så tar det som sagt massor med tid..Man kan  ta med sig lite picknick för det finns ställen man kan sitta och äta...men inte orkar man ju släpa med mat för en hel dag till ett stort gäng.I år klarade vi oss med  picknick och parken stängde åtta och efter det for vi direkt till ja vad tror ni....suprise Mc Donald´s.
A åt ett avdom billigaste hamburgermealen medan vi andra var i Adventure park...och hon hade betalat 14 dollar...så då kankse ni förstår att det behövs nog lite extra fickpengar med då ni skall besöka denna plats.Dom förstår sig nog på att ta betalt.
Så om en familj på 5 peroner skall besöka Disneyland så rekomenderar jag nog att ni matar resespargrisen några gånger extra med mat för dyrt blir det.
Jag har ju bekanta som jobbar där, dom får bjuda in ett antal vänner i månaden..så vi har ju haft en så otroligt go tur då vi besökt Disneyland (Tack E).. redan bara inträde kostar massor....sen måste  man stå och köa rätt länge till olika raids så det är nog en värdefull dag att besöka Disneyland.
Någo Disneysuvenirer köpte vi inte ,förutom att jag börjat spara på Minnie porslinsfigurer..köpte min första 2012.Så nu köper jag en varje gång jag besöker Disneyland.. lägger med ett foto vilken Minnie får komma med till Finland i år.
Men som sagt den som har funderat att besöka Disneyland ..så rekomenderar jag att ni skall göra det....den är nog så otroligt fint gjord hela nöjesparken....och en dag ni aldrig glömmer.
 
 
 
Nytt för i år...du kan åka pulka inomhus och så snöar det .Vi har det gratis i Finland ;)
 
Här är absolut min favorit raid !!!!
 
Cars land.....
 
 
 
 
 
En härlig parade...
 
 
 



Jag och Rout 66

Big thunder bergodalbana
Big thunder bergodalbana

Häftig bergodalbana.

Allas vår kära Musse Pigg.

Såvar det över för denna gång...tack och hej.

Min härliga nya Minne&Mickey till min samling ;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar