torsdag 5 mars 2015

Vad är nytt för denna gång i USA?!

Tar tillbaka mina ord om Mc Donalds och att hamburgarena börjar komma ut från öronen.
Kändes lite så här för nån dag sedan....med siddu här i amerika är ju allt möjligt..det senaste nytt på marknaden vad tror ni det kan vara.Jo Mc Donalds har på 13 ställen här i Californien för en månad sedan fått ett nytt system där du själv bestämmer vad du vill ha i hamburgaren...coolt!!Åt en av dom bästa hamburgarena idag på McDonald´s...en sk Hot hamburger meal..slurp.
Det är så att det finns några touch screen då du kommer  in på Mc Donald´s och så börjar du beställa och klämma på det du vill  att skall finnas i din hamnburgare och vill du ha allt som ett meal så klämmer du på det och tror också man kunde betala direkt (jag betalade i kassan) och vips så räcker de inte länge så har du måltiden färdig med just din egen planerade hamburgare.Jag beställde en sådan som hade biff,lök,sallad,tomat,ost,guaccemola och jalapeno och stark dressing...den var så förbannat god.Hoppas det inte tar tio år innan detta system kommer till Finland...tills dess får jag försöka hemma fixa en lika super go hamburgare av den starka varianten.
Kommer ihåg då jag var ung och var här i Usa så lärde jag mig äta faijtas,tacos,eciladas här och fick som sagt vänta tio år innan det sen äntligen kom till Finland.
Ett annat måste då man är här är ju Cheesecake Factory och en orginal cheese cake...ojoj...så sött men så gott!!!
Nu är det bara två dagar kvar som jag får njuta av maten jag gillar här + allt annat jag gillar här.Tyvärr så måste jag igen en gång lämna detta stället där jag vet att jag hör hemma....ingen lust alls att återvända till Finland.
Men kommer säkert snabbare än jag tror att komma  tillbaka en sväng och hälsa på mina vänner....och njuta av California stämningen.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar