måndag 2 mars 2015

Nr 8.a i taket.

Nu har man då fått se den live...Teemu Selännes nr 8 som nu hänger i taket uppe i Honda center.Visst skall vi vara stolta över Teemu ..han är verkligen en big star over here.
Jag och M var på fredag och kollade Ducks vs Kings...matchen verkade först lite trög...Ducks låg efter ett bra tag.I mitten av andra halvleken började det se bra ut...Ducks fick upp farten så  dom tog upp ledningen och vann med 4-2.Jihaa!!
Nog är det så otroligt rolig på dessa matcher...ni kan förstå då det finns över 17 000 personer i hallen och alla dom börjar jubla då det blir mål....jag lovar att då är stämningen på topp....det är high five till höger och vänster.Kommer att sakna dessa matcher,vänner,solen, värmen,maten ja allt då det snart är dags att igen en gång med lååånga steg gå mot flyget som tar oss till Finland.
Men innan vi lämnar Cali så  skall vi hinna se en match till och då skall också kidzen få äran att se en äkta NHLmatch...men tror nog inte riktigt dom förstår hur stort detta  evenemang är här.
Sen börjar det närma sig avslutnings jippo...och det blir ett besök på Disneyland som vi alla väntar på..mera om detta i ett senare inlägg.
På väg på ishockeymatch..och så kan det se ut på Freewayen
 
 

Kings tog bort målvakten..

Jubel i hallen ..Ducks gjorde mål :)





Yess...titta vad som hänger där uppe... Teemus nr 8







Zeppelinaren åker runt alltid på pauserna.







Häftig text på jerseyn...Missn Teemu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar