måndag 27 juni 2016

Björken hör sommaren till.

Midsommaren kom och for som alla andra år...lite ruggigt väder hade vi ute i skärgården....en dag var det sol.
Idag (måndag) så regnar det för omväxlighetens skull.....inte många dagar på stranden har det varit denna sommar och nästa gång jag kommer hem är vi reda inne i juli....oj vad dagarna går.

Men försökte med lite små detaljer få upp midsommarstämningen i stugan och med björkkvistar kommer man långt...björken hör nog sommaren till.
Tycker om at fixa och duka och laga ...men denna gång blev midsommarmiddagen rätt så enkel och simpel.

Men en sak som både Mikko och jag sa igår då vi kom hem att visst uppskattar man sitt hem efter att varait i stugan några dagar.
Bara öppna kranet så har du rinnande vatten,ta en härlig lång varm dusch och känna att du får håret/kroppen ordentligt tvättad.Vi har bara regnvatten som vi tyr oss till i stugan och är det en torr säsong så får vi verkligen snåla med vattnet.
Så igen en gång förstår jag dom som vill ha stugor med bekvämligheter.

Nog måste jag säga att jag pikilite drömmer om min lilla mysiga stuga på en bergsklack .....men sommaren är fort över och då hösten kommer så packar jag ner min lilla stugdröm i drömlådan och njuter av att kunna planera resor istället.

Tror säkert många har sina drömmar som man ibland tar fram från sin drömlåda och sitter och funderar och planerar och med all makt skulle ha lust att uppfylla...men sen efter ettag lugnt packar ner drömmarna i lådan för att njuta av det man har.

Redan det att få vara frisk och lycklig är ju som en lottovinst.













Kolla dom små röda "blommorna"...skall berätta mera om dom.



Mina midsommarkransar pryder bastuterassen




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar