söndag 19 juni 2016

Solnedgång och ny arbets utmaning!!

Nu är jag på jobb igen och får njuta av dessa magiska färgspektakel.
Halva arbetsveckan har redan gått...det går snabbt när man man har roligt ....massor med nya uppgifter att tanka in i min lilla hjärnknopp.Men fy tusan vad mycket bra information jag fått av mina arbetskollegor och fy tusan vad jag lärt mig mycket nytt...me like so much.

Att jobba i information är just precis min grej...älskar att vara med folk,roligt med lite sådana situationer som kan bli hektiska,får lösa problem och som sagt få lära sig en massa nya saker.
Alla gillar ju inte att vara bland med folk och serva utan hellre sitter på ett kontor i sitt eget rum och helst jobbar för sig själv....nej hör ni det skulle nog inte JAG klara av....ju mera fok desto roligare... det är mitt motto.

Ni som känner mig vet att jag är en riktig papegoja som pratar pratar och tror till och med att jag pratar i sömnen (snarkar gör jag i alla fall).

Klarar mig super bra på small talk ...det är i alla fall en sak jag kan hantera....därför är det ju inte så förvnandsvärt att jag i var och varannan knut hittar åt mig nya bekantskaper...man får aldrig för många vänner och nya bekantskaper....lite svårt att hinna hålla kontakten med alla men via min blogg så når jag er  :)

That´s all for today folks!!!

Tyvärr har jag inte kunnat komma in på min blogg på hela arbetspasset...så därför är orsaken varför inläggen varit så få...shit... jag har varit så skrivsugen..och får inga bilder bifogade...nätet stervar totalt!!!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar