onsdag 8 juni 2016

Passlig dag att googla!!

Ja inte skall  man ju behöva tro att man blir allt för solbränd den här lediga veckan...bäst att hållas inne så man inte blåser bort.
Verkligen passlig dag att sitta inne och googla inredningstips.

Det såg så varmt och skönt ut då solen lös så när jag skulle och söka Michelle från Kurala lägret så rusar jag iväg med t-skjorta och kjol med den på följden att jag verkligen tänkte göra en äkta Marilyn Monroe moves då jag kom ut...vinden rev tag i kjolen men tur så reagerade jag jäkligt snabbt så ingen behövde se vilken färg jag hade på trosorna idag.
Då vi sökte Michelle så ville J att vi  snabbt skulle gå och se på fåren och hästarna i Kuralabacken och där stog jag och frös och höll i kjolen med båda händerna ..vad gör man inte för sina kidz.
I morron vill han igen och se på hästarna med då fasen skall jag nog kolla vädret innan jag går ut...tack Finland för det härlig sommarvädret ..shit!!!

Men då vädret är så här så får jag destomera inspiration att kolla inredning och jag skulle ju berätta vilka färger är just nu mina favoriter och passar superbra  så här sommartid....det är VITT&TURKOST.
För tillfället har jag inget turkost..men brukar ha i badrummet vitt och turkost....skulle vara sugen att lägga lite turkos inredning i sovrummet tex dynor,nån liten turkos pryl m.m för jag har allt i vitt där...skulle bli så där sommarfräscht.

Har ju inte pengar att satsa så mycket på inredning i och med att vi reser mycket men små billiga prylar kan göra mycket i inredningen.I och med att vårt hem är vitt så finns det hur mycket möjlighet att variera färgval med tex ljus,dynor osv.

Om jag nångång får min dröm sann och jag/vi har vår lilla "sommarstuga" i Californien så skall där vara basfärgen vit mycket turkost,stänk av blått och en massa härliga små inrdningsdetljer..tavlor med text,snäckor,stenar och kan se precis hur jag vil ha det...och en supermysig altan där jag läser mina böcker och dricker icetea och skiter i den förbannade finska vintern....då skall det tankas värme och sol!!!
Skulle jag nu ha haft en lottovinst i bakfickan så skulle jag ha slagit till för hittade just på nätet  en passligt litet krypin och på ett bra ställe där vi skulle trivas...men men priset var inte alls för min/vår plånbok.

Förra gången vi var där så var ju Mikko så ivrig att han ville att vi skulle gå på öppet hus ...där dom visar lägenheter som är till salu...yess...verkar som han är lika ivrig som jag och ni som kan läsa mellan raderna så märker att jag nog inte bara googlat inredning...utan också lägenheter i Californien och inte räcker det  utan jag surffar så gott som dagligen och ser på flygpriser ifall man får något ryck och pysa iväg.

Ju tokigare desto roligare...det är för härligt att ha drömmar dom kostar inget och det gör att du är så förbannat motiverad att jobba,spara,kämpa då du har ett mål dit du vill nå...så hälsar crazy Lizzu.

Ser just nu tillika på nyhetena och tänk Hillary Clinton är nu nära att förvekliga sina drömmar....ett steg närmare att bli president :)
Så gott folk dröm dröm dröm.....sen vet man ju inte om drömmen slår in....men man har ju i alla fall gjort ett försök!
 
 
 
 
 
 
 
 
Googlade just på denna lägenhet... just min stil :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar