lördag 11 juni 2016

Nu händer det mycket här hemma!!

Nu har jag så mycket inspiration att jag tror jag kryper snart ur skinnet...härligt.Idag fick jag sydda mina dynor som jag planerade efter Usa resan.Detta är ju en fördel då det inte är beachväder då har jag mycket ideer för hemmet.Sen är det ju så roligt när kidzen äntligen klarar sig själv och har sina egna program och inte hänger mig i benen från moron till kväll...nej nu äntligen har jag min tid och får uppfylla en massa drömmar...älskar och sy och pyssla och vara kreativ ... det gick inte då kidzen var små för då var man fast dygnet runt med att passa dom kunde inte göra något i lugn och ro då det var ett evigt surrande från moron till kväll.
Såg liknande dynor i Usa och då bestämde jag mig då jag kommer hem så skall jag fixa några sådana och hokus pokus nu är dom klara.

Var och sökte tyg igår och som jag skrev då jag har ideer så vill jag det skall hända på en gång .....och igen en gång så är det på detta vis jag har möjlighet och lägga pengar till mina resor....fick nu tre Usa dynöverdrag för ca 14 euro.
Så med denna fart skiter jag blanka fan i om hela sommaren kommer att vara så här kall ...jag tar fram fast min vinterrock då jag skall ut så jag inte fryser och då det går att pynta hemmet med så liten budjet så pyser jag kanske till värmen snabbare än vad jag själv anar...jihaaa!!!

Efter detta syande skall jag börja med ett projekt som jag kom på idag och som min vän Lena gav bra tips och ideer hur jag skall uppfylla detta projekt ...hon menade att jag ska  ta det med flow och känslor och bara köra på ...vänta bara vad jag kommer att åstadkomma....ser redan hela visionen framför mig ..hoppas det blir lika snyggt som jag nu ser det framför mig.
Lena är superduktig på att vara kreativ från en liten sak kan det bli sådana skapelser....oj vad jag gillar det hon fixar...ni skulle se.
Skall fråga henne om jag kan dela hennes bloggsida eller lite foton så ni får er en blick hur duktig hon är.Tummen upp till dig Lena.

Nu skall jag ta kväller och vi skall ha family time och åka hela gänget till Pargas på Pargasdagar och så har jag ju mina vänner från Kimitoön på campingen där så nu skall vi och våldgästa dom...Tina och gänget är ni redo :)

Sen skall vi en sväng och se/höra på dansbandet Parmas och jag sa åt ungarna att dom kan ju springa runt och samla flaskor :)
Minns då min äldsta flicka var liten så älskade hon och samla flaskor och väntade med spänning hur för hur stor summa hon hade samlat och då blir inte heller flaskorna och ligga runtomkring.....nytta med nöje!!

En riktig trevlig lördagskväll o kram till er alla som kikar in här...och glöm inte och ta varma kläder då ni går ut ...det kallas den finska sommare!!!
Detta fina Ikea fruktfat fyndade jag på kirppis för en piki liten peng ..happy :)
 
 
 
 
 
Hokus pokus nu har jag 3st sådana fina dynor som pryder vardagsrummet
Stars &Stripes ...en rosett av tyget som blev över ;)
 


 


   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar