lördag 4 juni 2016

Nu är det äntligen...

...sommarlov för många....grattis till allihopa som nu får njuta av sommaren.Kan erkänna som förälder så är det också skönt då barnen får sommarlov....inga läxor,inga tidiga stig upp mornar,inga tidtabeller och måsten ...bara får njuta.
Denna sommar blir en riktigt såndär lata oss och göra vad vi vill sommar ...Mikko skall vara altrerneringsledig hela 4 månader och jag har ju varannan vecka ledig så vi har faktiskt denna sommar tid att vara mera tillsammans...för ofta går somrarna till så att då jag varit ledig så har Mikko  varit mycket på jobb ..sen då jag varit på jobb så har han plockat ut sin semester så att inte kidzen skall behöva vara ensamma.Säkert känner många föräldrar igen sig med att sommaren går till att semestra i olika etapper.

Vi kommer säkert i år spendera tid på stugan,åka runt med båten och annars bara njuta som sagt av sommaren och inga måsten.

Önskar er alla en ett riktigt skönt sommarlov och alla ni som börjar ert sommarjobb på måndag så lycka till,ni som har semester så njut och ni som inte har semester så försök att också njuta av att ha en arbetsplats att gå till.


 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar