fredag 24 juni 2016

Träskallarna har sex on the beach.

Nu skall jag berätta än härlig lovestory om dessa två träskallar.
Det är otroligt hur naturens under kan skapa ....

Det var för några år sen som Mikko skulle klyva ved till bastun och stod och högg då han plötsligt kom in i stugan med en vedklabbe...och jag fråga att : vad skall du med den där?
Plötsligt visade han  vad naturen hade skapat av en vedklabb..... det hade blivit herr och fru Träskalle.

Han hittade ju ett likadant par i en annan vedhög något år tidigare som jag gav åt min morsa och hennes sambo till julklapp.

Naturen har sina magiska under.Här kommer en liten bildserie hur härligt dom har de våra Träskallar som bor här ute i vår stuga och fritt kan njuta av livets glada dagar och sex on the beach.

Kanske jag måste försöka värma om min man och föreslå en liten strand promenad ;) 
Nej hör ni här klär man sig inte naken frivillig och ligger med rumpan bar på nån steniger strand.

Nej som ni ser.... den finska sommaren kräver att man söker fram dom varmaste kläderna man hittar i skåpet dvs vinterkläderna om man skall sitta ute och försöka njuta av midsommaren och en hel flaska med myggspray!!

Jag kommer fira min midsommar kväll med en kokhet bastu och snabbt springa upp till stugan för att sätta mig framför öppna spisen och njuta av eldens knastrande.

Ni alla som är intresserade av musik så kom ihåg...i morron kl 8.00 startar Radio Novas ...200 midsommarlista och kommer ända till midnatt.
Nu har jag jobbat många midsommar efter varad ...men då jag är ledig hör det till att alltid höra på midsommar listan...så knäpp på radion i morron oberoende när ni vaknar.

Nu kommer bildserie av dom förälskade Träskallarna..love is in the air.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar