fredag 27 mars 2020

Vita fjädrar

Jag är ledig men lovar att här blir nog inte tiden lång..sorry för att det inte kom något inlägg igår och tävlingsbilden uteblev....men nu kommer den näst sista bilden förrän ni i morgon får se den klara bilden och ännu hinner ge förslag på vilket land det är.

Här går det ingen nöd på någon av oss ...Mikko har fullt upp på jobbet , kidzen har ju fullt med sin hemskola och jag älskar ju att fixa och pynta hemma så nu kan jag nog erkänna att då jag blir hemma 3 månader så kommer det nog inte finnas mycket dammtussar i knutarna. När man helst inte skall röra sig så mycket ute så är det nog bara att hitta på en massa saker hemma.

Nu har kvistarna blivit pyntade nu bara att vänta på dom gröna "mössöronen" som snart spricker ut.






Nu är det fredag kväll och nu sitter vi alla samlade framför tv:n och skall se på Lejon kungen...den är så bra. Sen har vi gotta till det med ost bricka , chips&dip  och godis... jag tycker det är så roligt att mysa till det lite extra då det blir veckoslut...känslan då allt varvas ner. Nu har ju allt verkligen varvas ner oberoende om det sen är veckoslut eller vardag.....nu skall då alla helst hållas hemma.

Jag var med Jaromir till Citymarket och handlade för fast jag laddade upp ganska mycket i kylskåpet så tycker jag vi har mjölken och brödet slut i ett...borde ha en ko på balkongen och mjölka själv.

Det var nog så otroligt konstigt att en fredag kväll nästan vara ensam i den stora butiken , folk gick runt med gummi handskar  som fanns i affären  och vid kassorna var det lagt på golvet tejp så att man skulle hålla avstånd från varandra....alltså jag bara inte får in detta hur allvarligt detta är...som jag har sagt  det känns som jag är i en film och bara väntar att filmen snart är slut och allt är som förut. Om det ändå vore så.





Igår var vi ut och gick i skogen och det var nog så otroligt skönt...där finner man i alla fall lugnet . Vi har så otroligt fina gångstigar här runtom var vi bor och sen finns där ett ställe som dom hade fått nya maskiner som man kan göra lite övningar då man är ut på länk. Härligt väder var det också. 






Nu kommer som sagt näst sista bilden i tävlingen , bara att ge förslag.

Tävling vecka 13
Ett land
Ordvink: DIAMOND


 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar