måndag 2 mars 2020

Det roliga är över för denna gång

Hej hej på er alla mina läsare....nu har jag verkligen semestrat...flytt från vardagen , jobbet och bloggen. Är så lycklig av allt jag igen fick vara med om  ...alltså nog är det så otroligt roligt att resa...kan nog säga att det är det roligaste man kan göra om man har resa som hobby.

 Att se en massa ställen , träffa en massa människor , göra en massa roliga saker och få en massa minnen till arkivet..det är nog så min grej det skall ni veta. 

Jag med min flängiga livsstil har ännu inte ens hunnit sätta mig på flyget så gör sig äventyrslusten inombord sig påmind och ropar efter mera äventyr

Är absolut inte redo att komma hem från Usa/Karibien ännu men så länge jag är i arbetslivet och barnen i skolan så är jag tvungen att ta emot vardagen om jag sen vill eller inte.

Men kommer igen hem med en massa härliga minnen  och ni som vill läsa om vår kryssning så  titta in här för jag skall uppdatera flitigt  med både text och bilder. Vill någon ställa frågor om kryssningen så svarar jag gärna , detta var nämligen vår 5:e kryssning med Royal Carribbeans största fartyg så  något skall jag väl kunna svara på .  

Vi är redan Gold member och efter denna kryssning får vi igen poäng som tar oss till följande nivå ...nämligen Platina member.

Vi hann aldrig och fråga vad vi får för förmåner med dessa poäng ...men kan tänka mig dom har en massa erbjudanden.

Nu har vi en lång resa framför ...det blir från Miami till London sen vidare därifrån till Helsingfors och därifrån till Stockholm plus att vi tar nattbåten till Åbo. Många skrapar sig säkert i huvudet och tänker ..."you crazy family , hur orkar ni med sådana flygresor"...men till pangpris så flyger vi gärna lite hit och dit. Jag har inget emot att flyga....klarar som sagt långa flygrutter lika bra som korta.

Visst är man trött efter en resa som denna ...med tidiga mornar och sena kvällar , tidsskillnaden, en massa program , värme, sol och havsluft  gör ju sitt... så visst sitter man mellan varven och gäspar. Men tröttheten är en liten bagatell mot allt härligt vi får vara med om.

Denna härliga soluppgång möttes vi av i morse då vi anlände Port of Miami.



Detta väder möttes vi av i London.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar