torsdag 1 oktober 2020

Det är mycket nu

Så har vi tagit emot höstmånaden Oktober. Det är nu som man på allvar kan ösa på med höstpynt , naturen har ju en massa fint att bjuda på ...färgerna är magiska. Har sett så otroligt fina höstkransar på Fb som folk har fixat ,fast jag gillar att pyssla så har jag aldrig kommit mig för att laga  en höstkrans. 

Skulle också vara roligt att fixa lite höstmys i stugan men nu kommer vi inte hinna vara  mera än höstlovet där i oktober och nästa gång vi åker dit blir antagligen i november och då  kanske vi med god tur möts av ett vinterlandskap. Så jag plockar antagligen direkt fram julmyset sen.  Kan  redan se framför mig då vi sitter i bastun och ser stora snöflingor dalar ner , ser hur snötäcket växer och  dom kan börja förbereda backarna för vintersäsongen och vi snart får söka fram skidutrustningen.

Men först tar vi Halloween. Nu då jag är permitterad och har tid så skall jag försöka ösa på ordentligt då det blir Halloween...plocka fram alla mina häftiga dekorationer , kanske jag rentav ordnar ett lite mindre Halloweenparty.

Sen har ju min kära Mikko födelsedag här i oktober plus att se är det farsdag i början av november så det är mycket nu ,  i all denna permitterings och corona kaos så har jag ändå mycket roligt att se framemot. Ni vet att jag är en riktig fixare och gillar att ordna roliga saker...så Mikko har verkligen en rolig födelsedag att vänta.

Men nu är det ännu några dagar jobb innan jag säger hej då åt mina arbetskompisar och tar farväl av dessa fina vyer som jag nu inte kommer kunna se på ett tag.

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar