söndag 12 december 2021

Kan man kalla detta min nya hobby kanske

Lovade berätta om mitt projekt sova ute för det är väl en del som funderar att sover jag ute ännu vintertid. Svaret är ...JA!!

Så fort jag är hemma och har möjlighet att mysa i mitt ute sovrum så gör jag det. När vi är till stugan sover jag inne likaså då jag är på jobb sover jag inne och skall vi på hotell så sover jag förstås inne och inte på någon balkong om det finns i samband med hotellrummet . Det är som sagt hemma som jag tycker om att sova ute.



Tror man blir lite beroende då man fått smaken på att sova ute i friska luften och ännu till då jag sover så superskönt därute , sömnen är ju en viktig sak i ens liv. Med för lite och dålig sömn så kan följande dagar helt vara förstörda som säkert många känner igen. Tror att sova ute är lika beroendeframkallande  som vinterbadande, det blir liksom ett måste om man säger så. 

Jag har ju den förmågan att jag kan sova gott i stort sett var som helst och det är nog en lycka. Det skulle inte bli något om jag inte kunde sova någon annanstans än i egen säng så rörliga som vår familj är. Plus att jag är en stor fan av att sova , så fort jag har möjlighet att sova så tar jag chansen , långa härliga sovmornar är nog det bästa och efter det en ordentligt brunch ( är inte vaken vid frukosttider).



Kommer troligen inte bli en sådan pangis (pensionär) som sitter och dricker mitt morgonkaffe klockan 6 på morgonen inte heller sju , nej jag tar mitt kaffe sen då jag vaknar mitt åt dagen. Många tycker att dagen är förstörd då dom stiger upp runt 10 tiden  , för mig är det helt annorlunda jag brukar få en superbra dag fast jag stiger upp kl 13. Börjar nu efter jag jag varit inomhus en hel vecka ( jobb) längta att få dra på mig min bästa Onepice och krypa ner under svala lakan och andas i mig friskluft. 



Har alltid önskat mig en Onepiece och nu gick min önskan i uppfyllelse ( julklapp till mig själv) . Ville ha en ordentlig Onepiece i och med att jag tycker om att sova ute nu också då det börjar bli kallt så måste det var en som värmer och nu har det kommit den nya i deras sortiment som heter The new Puppy jumpsuit och den är nog en av dom bästa dresserna jag haft när det är kyliga tider , fy tusan den är mysig. Tog en lite större modell och det som är det skönaste med denna är att den är så super mjuk och att man får dragkedjan dragen fast upp över ansiktet. Då jag sover ute så lämnar jag en lite glugg öppen så jag kan andas friskluft.




Sen är det så skönt då jag kör kidzen på mornarna till skolan så har jag bara denna Onepiece på mig, har den också på då jag åker och handlar och har faktiskt fått massor med beröm och förfrågningar om denna dress. Den är så jätte mysig kan jag lova men rätt dyra .Men så kan man göra som jag följa med och kolla då det blir bra rea och sen slå fast. För inte så länge sedan hade dom 40-50%  ner på priserna.

Denna Onepice är så otroligt skön och så mysig att också ha på sig i stugan i Himos nu då det är kyligare. 

Sov faktiskt ute då det var -19 grader och hade min Puppy Onepiece , yllesockor och gråa mystossorna , vantar  och 2 täcken på mig och sov verkligen gott , som en liten hund valp ( Puppy). Lite svalt om näsan blev det men ingen fara med det.



Är aldrig nästan sjuk och fast jag sover ute nu då det blivit mycket kallare så har jag inte fått någon förkylning , tror man blir härdad att sova ute i nästan -20 grader. Känner mig hur frisk och kry som helst. Sen har jag alltid tyckt om att sk tävla mot mig själv och göra lite olika utmaningar och detta har varit en kul grej att se att jag faktiskt klara av att sova ute i sådana här köldgrader och till på det så är det super skönt.



Kommer fortsätta med mitt uteliggande i den mån jag har möjlighet att sova ute och sover nog också riktigt bra inne dom gånger jag inte har möjlighet att kunna sova ute. Kanske man kan kalla detta med att sova ute för min nya hobby eller hur.

Detta inlägg var inget samarbete med Onepiece.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar