tisdag 14 december 2021

Prata sk*t

Ibland går arbetsveckan så otroligt snabbt men kanske det var för att jag visste att min semester börjar som jag tyckte att denna tisdag  ( hemfarandagen) aldrig kom. Men äntligen var det dags att åka hem och verkligen på allvar inta julstämningen mitt i remonten.



Finns nog inget bättre  än att i lugn och ro få vänta på julen och det kan jag göra nu i och med att jag är 3 veckor ledig , får njuta före julen och efter julen. Efter julen få jag sen istället vänta på ny året i lugn och ro. Känns bra.

I fjol var jag permitterad så då fick jag också fira julen hemma , men julen 2019 tror jag att jag jobbade ( mot min vilja) , tycker så mycket om julen så jag bara inte får det att gå ihop att man skall jobba då. Om jag skulle vara ensam så kanske det skulle kännas okej att fira julen ombord men då jag har familj så vill jag gärna ha en mysig family jul.




Lite konstigt att ha semester nu för hade tänkt spara den till februari då vi skulle iväg på resa , men nu är då kryssningen framskjuten och sen börjar jag på mitt nya jobb (Glory) så tror det passar helt perfekt med en paus nu innan det är dags att köra igång en ny båt , då vet vi nog minsann vad jobba är när den börjar köra.

Det som är nytt nu då vi inte kan resa  är att jag nu haft semestrar på sådana tider som jag inte förut haft. Hade nästan alltid  semester 5 veckor i oktober i och med att vi åkte till Usa just då för vi ville fira Halloween där , tiden före jul är också fin i Usa med alla deras juldekorationer. Sen den andra semestern höll jag alltid i februari, då blev det igen 5 veckor i och med att vi då brukar åka  till Karibien på kryssning. Men som sagt i år blev det inte av i februari och inte heller februari 2022.

Hade semester nu  i juli då vi var till Lappland och det kändes konstigt i och med att jag inte vet när jag senast skulle haft semester på sommaren. Men det var också helt okej och roligt att se Lappland sommartid.

Det är med spänning jag nu åker hem och ser hur vår remont framskrider , om vi alls kommer få något vatten och toalett till julen om inte så är det väl bara att sätta sig här ute och sk*ta. Där kan Mikko och jag sen sitta och prata skit tillsammans(fniss).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar