torsdag 10 mars 2016

Beep beep..that´s me !!!

Nu har då arbetsveckan kommit igång och verkligen ordentligt ....måste erkänna att jag känner mig som  "Roudrunner" (Maantiekiitäjä) vet faktiskt inte vad denna fågel heter på svenska.
Har lika hård fart som den och låter Beep Beep...känns det i alla fall :)
Men som sagt jag hör till den här  gruppen ..." ju mera bollar i luften desto bättre" då trivs jag...mycke utmningar ,inlärninga av olika saker...surffande  mellan varven för att hitta nya resor som jag vill boka och så jobbar jag och gasar på igen..mellan varven.
Det passar ju inte åt alla .. det kan för många  kännas lite för hektiskt att hoppa från en punkt till en annan osv....men jag gillar det.
Jag kom på jobb och började som vanligt på hyttsidan...sen blev det byte ett par dar till att sköta sviterna...vips så kom det information att jag skall prya på SPA ..(Yess :)  sen återgår jag jag till min plats igen på måndag (hyttsidan) och sen dags att söka sig hem och sen skall jag på datakurs till Helsingfors......med detta är  så typiskt mig ..precis min stil att ha många järn i elden.. och tänk vad härligt att få lära sig en massa nya utmaningar det är ju det som är super roligt.Man blir aldrig fullärd .....man kan komma  hur långt som helst om man bara själv vill och tror på sig själv "jag kan och vill"!!
Brukar skoja och  säga att sen vet ni att jag pryar uppe på bryggan då båten lutar och det skräller till ett varv då jag tar i land i kajen.... jag tror nog jag överlåter den platsen åt  dom som kan  styra båten och har papper på det  att dom får göra det :)
Nu är det dags att säga go natt och i  morron en ny dag och nya utmaningar...så här vill jag precis att mitt liv skall vara ..lovar att det inte hinner bli långtråkigt.
Som jag har sagt.. livet tar inte slut vid femtio..nej det är nu det börjar ;)
Tror också att när man varit företagare och varit van att jobb mycket så ligger det nog en  arbetsnarkomansyndrom nånstans djupt inne i kroppen som man inte blir av med :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar