onsdag 16 mars 2016

Jag har pryat!!!

Blev lite dåligt med inlägg nu detta arbetspass.Nätet fungerade helt ok .....men jag var  " all over the place "  (som prins Daniel sa) och hade inte så mycket tid att blogga.
Skall lite här i bloggen berätta vad  som tog min tid...jo jag var nämligen  på tre olika avdelningar och jobbade.Först började jag på mitt eget område hyttsidan...på veckoslutet var jag och prya upp till SPA och efter det for jag direkt på kvällen och jobba extra till taxfree plus att jag sen igen innan jag kom hem på ledigt var en dag på hyttsidan.
Älskar nya utmaningar och att flexa från avdelning till avdelning passar mig bra....man skall vara supernöjd när man blir erbjuden sådana möjligheter.
Jag har  poenterat tidigare om det att vill man unna sig att resa lika ofta som vi gör så får vi nog jobba  jävligt hårt och spara och snåla.....men hej...det är nog värt allt då man når sitt mål.För allt detta hårda jobb jag gör finns också en belöning i sikte...jag blickar redan framåt till nästa år....ja då skall jag/vi  njuta på världens nyaste kryssningsfartyg Harmony of the Seas.... då är det värt alla arbetstimmar,svett och tårar!!
       En arbetskompis skojade  och sa: Du har kommit upp dig!
      Jag var som ett frågetecken och svarade:  Vadå kommit upp mig??Jag var helt att...vad menar du?!Jag är en helt vanlig arbetare/pryare i SPA.
    Arbetskompisen sa : Ja men du har ju kommit upp dig...du är högst upp nu och ingen jobbar ovanför dig !!Hahha Spa ligger nämligen på deck 11.
Förstås decksarena kan ibland jobba över mig då dom är ute på Sundeck på deck 12 och fixar något :)
Lägger med bilder från den snygga SPA avdelningen...kan varmt rekomendera ett besök då ni kommer på resa och åker ni ett gäng upp till 6 pers ..så boka  absolut VIP bastu...då har ni en egen bastu,bubbelpool och en avdelning för bara er själv.Har själv en gång provat vip avdelningen ...and I love it !!!










Örtbastu

Här är ena VIP avdelningen (finns två)

Nedanför bilder från snögrottan






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar