fredag 4 mars 2016

Typiska "I was here" foton !!

Den omtalade Las Vegas skylten dit man absolut skall gå och ta det obligatoriska Las Vegas foto.Vi var faktiskt inte dit i fjol men denna gång  bestämde mig att gå dit och ta dom där obligatoriska  "I was here" fotona :) Jösses hur folk köade för att få foto på sig själv och skylten och sen är den otrolig pop för brudpar att komma dit och ta foton....massor med limosiner  kom dit med brudpar då jag råkade vara där...kul.
Det finns ju ofta på olika ställen sådana platser som är ett must att gå och ta foton/selfien   då man är där....har också foton då vi var ner till Key West i december då vi stog vid den kända " Southern Mostpoint"....det är ju också en must plats att ta foton då man kommit så långt söderut.
Kommer  ihåg i min ungdom då vi for till Helsingfors på klassresa  och man stog vid Sibeliusmonumentet och var så jäkla stolt att ha ett foto  med  detta monumet i bakgrunden...så ändras tiderna!!
Nog är det lite så som vi brukar säga hemma ju mera du får se och uppleva ...desto mera sugen blir du på att se vad världen bjuder på.
I nästa inlägg kan jag visa bilder på frihetsgudinnan och New York...nej jag har inte varit dit men allt hittar man i Vegas ;) 
Säker finns det  många som har i sitt arkiv då ni står och poserar vid ett  ställe där man tar detta obligatoriska "I was here " foto :)

I was here ...en regnig dag i december med solbrillor på ...var är solen ;)



High five !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar