måndag 21 mars 2016

Huvudstaden,bio och släcka lampan.

På fredagen var det tidig väckning och destination Helsingors.Jag skulle på data kurs dit så jag hoppade på tåget och efter två timmar var jag framme i  en kylig huvudstad...brrr va de var kallt.
Har faktiskt inte åkt tåg på jätte länge men jösses vad fina dom blivit....så om jag jag måste välja att resa med tåg,buss eller flyg så väljer jag tåg med den motivationen du är nere på fast mark,jätte bra  utrymme att röra sig på,fräscha vagnar.Men som sagt vill man långt ut i världen så är man illa tvungen att snällt gå in i flyget och sätta sig ner som packade sillar.
I alla fall så var det en mycket givande dag.....nu är jag igen en erfarenhet rikare..och säkrare då dom behöver hjälp i Infon.Förstås så är det mycket kvar att lära sig men vågar man prova på något nytt och tror på sig själv så går det nog bra.Alla är vi nya i början och startar från noll! 
På lördag var M på jobb så en kompis frågade om jag skulle komma med kidzen och se på KungFu Panda 3 på bio.Så lördagen blev en bio dag i och med att jag är på jobb på påsken så var det kul att hitta på något med kidzen detta veckoslut.
Igår var det också Earth Hour belysningen släcktes omkring i världen likaså hos oss och  jag hade mysigt här hemma i belysning av ljus.Jag är en flitig kund på Ikeas ljusavdelning ;)
6.20 tåget avgår från Åbo
 
Hade kommit snö mot Helsingfors.
 
Solen lyste just så där passligt så bilden blev så här :)
 
 
Efter kursen hade jag en timme tid att ströva runt lite i Forum.
 
 
Visst är tågena superfina nuförtiden.
 
 
 
Måste unna mig en present från Helsingfors ;)
 
Gratis Wifi och uttag att ladda...inte dålig serviceav VR..tack!!
 
Hemma i Åbo,Kuppisstationen.
 
Earth Hour 2016 ..foto taget uppifrån ...en glasskål med ett värmeljus i :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar